Potřebovala bych poradit, jaké pleny se vám osvědčily. Chtěla bych nějaké ekologické. Malá má plenu už jen na spaní. Používala jsem pro ní pleny Alana z DM a byla jsem spokojená. Teď je přestaly prodávat a nahradily je jinými a po těch se mi malá osypává. Je atopik.
Malá má něco přes 14 kg. Používaly jsme ty s beruškou. Na obale bylo něco růžového. Ty větší jsme zkoušely a ty jí moc neseděly.
My měly v porodnici Attitude (vyrábějí se i větší), malá se mi po nich neosypala, neprotekly (teda protekly jen jednou a to byly málo dotažené), nejsou vůbec parfémované. Teď už jedem v látkovkách, poslední balík těch Attitude dojedem na cestách a k doktorce.
http://www.kikko.cz/internetovy-obchod/ekologic...
zkušenost bnohužel nemám...v porodnici nám davaly moltex, ale taky nejsou 100% odbouratelné...
Díky za vaše reakce. Zatím mám od bbn zásobu Alan a uvidím, jestli budeme potřebovat nějaké další. 🙂
@marcela72 a kolik tvoje malá váží? Já mám doma zásobu (několik balíků) plen Alana, ale už je nevyužijeme, je bez plen, tak kdybys chtěla odkoupit. Samo že za menší cenu než v dm.