Dnes jsme se byli podívat v obchodě Batolátko v Tuchlovicíh u Kladna. Veškeré zboží lze objednat po internetu či lze řadu věcí nakoupit v uv. obchodě (budova býv. Jednoty. Doporučuji!!! Mají i celkem zajímavé ceny.!!!!
S pozdravem,
Hanka
Ahojky,tak musím říct,že ten obchůdek je moc fajn a jsou tam bezva ceny 🙂
No tak s cenami nevím teda, zdají se mi vyšší než jinde.
Kladenacko, ten obchod provozuje nějaký tvůj známý, že děláš reklamu?
Ještě před porodem jsem tam objednala pár kousků a moje zkušenost? Neprofesionální jednání - nedodrželi dodací lhůtu a když se nic nedělo, musela jsem je já kontaktovat, místo toho, aby se sami ozvali, že nemají požadované velikosti. Pokud jde o zboží, je levné, ale nekvalitní - u dupaček a overálků značky K&Y po několikerém vyprání zrezivěly patenty, dupačky s medvídkama vůbec nejdou použít, protože střihem neodpovídají postavě mimina. Směju se sama sobě, už u nich nic neobjednám 😅 .
Taky sem koukala a nezdají se mi ty ceny nějak výhodné 😒
teda já už jsem pár věciček této značky nakoupila a zdají se mi dobrý a co vím,tak to hodně kupují maminky 😉 já to ještě na nikoho sice neoblíkala,ale když vidím,jak se to hodně prodává,tak to asi nebude špatný 😉 doufám 😉
co mohu říci na ceny není to nic přehnaného a v rámci možností a pokud by byl servis adodávka domů tak proč ne. lepší než obýhat obchody. 🙂
minea: žádná reklama bereš to moc osobně. někdy holt člověk nemá štěstí. 🙂
Já myslím, že takových eshopů existuje hodně, tak proč dělat reklamu jednomu, o tom tyto stránky snad nejsou... 😔
tak nnuideme dělat dalším...................... 😀
No ale např. české čtvercovky 70x70 tam jsou za 24 jedna a já tytéž koupila za 17, čili 7 korun na jedné plence je fakt hodně ☹
já bydlím kousek od Tuchlovic, někdy se tam zajdu podívat a osahat materiály ... a běda 😀 😀
a potom nám napiš. 🙂
si piš 😀 😀
😀
no aby ty plínky za 17,- nebyly jako ty z ebutiku jako hadra 😉 za 15,- 😉 tady ty za 24,-/1 ks snad budou kvalitní
many: Neboj, ty za 17 byly Libštátské 🙂 a ty jsou nejkvalitnější ze všech českých čtvercovek.
lukin a ty jsou v tom batolátku jo,to jsou oni 😉
many: To já právě nevím, protože to u nich není napsané, ale připadá mi hodně nadsazených těch 7 korun u jedné plenky.
no ... v tom taky vidím možnou kulišárnu 😉
no já ty bavlněný koupím raději v obchodě,protože po té zkušenosti,co měla jedna těhulka z Olomouce s těma plínama za 15,- za 1 ks a vracela je,že to bylo jak papír,tak takový raději objednávat nebudu,abych zase platila poštovný spět,..
many: Dávej ale pozor, protože ve většině obchodů nemají právě ty Libštátské, ale mají Hybler a Kiko a ty jsou naprosto děsné. Koupila jsem si je také, takže můžu srovnávat. Takže abys naopak neprohloupila. Ale platí se za poštovné. Jinak, já si je objednala z www.zlaticko.cz a bez problému 🙂
dík hned si to uložím,než to admin smaže 😀
many: A ty se chystáš používat látkové pleny nebo to budeš mít jenom na utření pusinky a tak?
jen na pusinku 😉 manžel mě přesvědčil,že budeme používat papírové,že nebudu prát hovínka 😀 😀 😀
Aha, tak to jo 🙂 Jinak na další věci v tom obchodě, co tu je prezentován, jsem se moc nedívala, protože jsem jako první zabrouslila na ty plenky a stačilo mi 😀 Ale je možné, že další věci tam nejsou přehnaně drahé.
nééééééééé ty bodyčka za 45,- a další levný věci tak prodávají i u nás v obchodě,ale nemají takový výběr a zdá se mi,že se to určo dováží i z Polska 😉 ale kolik to stojí v Polsku to nevím 😒 to možná bude levnější,určitě si tady nasadí něco navíc
ale furt je ta cena super 😀 😀 😀
Nikdo známý tam nepracuje. Byli jsme se tam podívat a dobře jsme tam nakoupili. Celou dobu nákupu se nám tam věnovali, takže to bylo fajn nakupování.
v ebutiku jsem nakoupila zboží celkem za cca 4000 a jsem víc než spokojená 🙂
Tak my jsme tam taky byli a jsme naprosto spokojený. V kamenným obchodě se nezavřeli dveře, neustále tam někdo chodil (v sobotu dopoledne). Měli teda menší výběr, bylo to hodně probrané, takže co jsem tam nepořídila a chtěla, objednám přes e-shop. Jediný mínus - byla tam hrozná zima, byli jsme tam skoro 2 hodiny a docela jsem promrzla, ale jinak super 😀 😀 😀
super 😀 teď jsem udělala objednávku za 1 011,- 🙂