Dudlíky. Jaké používáte?

pechyna4
8. čer 2021

Holky prosím jaké používáte dudlíky? ☺️
Ja furt přemýšlím jakou značku pořídit 🤷‍♀️bibs, lovi, mam,nuk 🤷‍♀️🤔

tasimia
8. čer 2021

@pechyna4 máme lovi, jiné nechce 🙂.

marketka_m
8. čer 2021

@pechyna4 mozna zadny..jak u nas ;)

pechyna4
autor
8. čer 2021

@marketka_m to je taky možnost ☺️

mdch91
8. čer 2021

Dudlik syn nikdy nemel v puse.. Ale pokud ho pouzivat chcete, tak asi kazdemu diteti vyhovuje jiny, takze kupte 1 treba podle toho, jaky se vam libi obrazek a pak muzete zkouset, dokud nenajdete takovy, co sedi.

badyr
8. čer 2021

@pechyna4 obě děti značku Mam

petulkadodo
9. čer 2021

@pechyna4 Avent, jiné nechce

95newmommy2020
9. čer 2021

Mám mimi, co snese úplně kazdej dudu. Takže měl MAM, avent, Lovi, DM, twistshake. Je mu to vážně jedno, i teď v 16 měsících. Každopádně ten Avent je jeho srdcovka, a když má v misce x dudu veme vždy tenhle. Fotka cca z měsíce a z 16 měsíců :D

syslounek
9. čer 2021

U prvního dítěte jsme vyzkoušeli snad všechny značkové, ze zoufalství manžel koupil obyčejnou latexovou třešinku a byla spokojená. Syn nic jiného taky nechtěl.

goovana
9. čer 2021

@pechyna4 u nás jedou lovi
Ale od narozeni je nechtěla napřed jsme měli NUK

marti89
9. čer 2021

@pechyna4 První syn byl vybíravý a usadil se u MAM (byl na něj hodně fixovaný, dlouho ho trápily koliky a atopák, klidnil se tak), druhý by se z dudlíku poblinkal. První byl zvyklý na flašku (přišla jsem brzy o mlíko) a druhý plně kojený. Koupila bych do rezervy jeden, který tvarem připomíná tvou bradavku - buď ho chtít bude, nebo ne.

nikolamlyncekova
9. čer 2021

@pechyna4 klasicky nuk bych kupovala

jako_mala_holka
9. čer 2021

Jenom Lovi

michaela666
9. čer 2021

Vybírala jsem podle obrázku s tím, že bude doma kdyby náhodou a když to půjde, vůbec jí ho nedáme.😃 Používáme od Avent.

veroniquecz
9. čer 2021

Žádný 😁😁 první měla 6 druhu a žádný nechtěla, u druhé už jsem to ani nezkousela 😁

lovemusicsun
9. čer 2021

Ty nejmenší jsem měla Mam, pak Babylove. Třeba Nuk má první dcera plivala. Každému dítěti vyhovuje jiný, tak vyzkoušejte..

terezia10
9. čer 2021

Lovi starší avent potom levné z dm

jjasmina
9. čer 2021

@pechyna4 nejlépe žádné

2hanah
9. čer 2021

@pechyna4 Nedám dopustit na Mam, i moje děti, jsou krásně "hedvábné", maličké už od 0 - 2 měsíce a skvělý anatomický tvar s úplně placatým krčkem proti křivení zoubků, lehké a hodně vyřezané proti opruzení pusinky, za mě top👍 ale vím, že děti si někdy vyberou samotné, který chtějí.

zrzeckas
10. čer 2021

Obe deti lovi.... Lovi 0-2 mesice a pak pokracovali... Meli jsme i ten vzorkovy i kupovany (jako na fotce) dokonce byl i balicku pro tehotne od happy baby 😃

pechyna4
autor
10. čer 2021

Mooc holky dekuju, jste zlaté ❤️