Holky prosím jaké používáte dudlíky? ☺️
Ja furt přemýšlím jakou značku pořídit 🤷♀️bibs, lovi, mam,nuk 🤷♀️🤔
@pechyna4 mozna zadny..jak u nas ;)
@marketka_m to je taky možnost ☺️
Dudlik syn nikdy nemel v puse.. Ale pokud ho pouzivat chcete, tak asi kazdemu diteti vyhovuje jiny, takze kupte 1 treba podle toho, jaky se vam libi obrazek a pak muzete zkouset, dokud nenajdete takovy, co sedi.
@pechyna4 Avent, jiné nechce
U prvního dítěte jsme vyzkoušeli snad všechny značkové, ze zoufalství manžel koupil obyčejnou latexovou třešinku a byla spokojená. Syn nic jiného taky nechtěl.
@pechyna4 První syn byl vybíravý a usadil se u MAM (byl na něj hodně fixovaný, dlouho ho trápily koliky a atopák, klidnil se tak), druhý by se z dudlíku poblinkal. První byl zvyklý na flašku (přišla jsem brzy o mlíko) a druhý plně kojený. Koupila bych do rezervy jeden, který tvarem připomíná tvou bradavku - buď ho chtít bude, nebo ne.
@pechyna4 klasicky nuk bych kupovala
Jenom Lovi
Vybírala jsem podle obrázku s tím, že bude doma kdyby náhodou a když to půjde, vůbec jí ho nedáme.😃 Používáme od Avent.
Žádný 😁😁 první měla 6 druhu a žádný nechtěla, u druhé už jsem to ani nezkousela 😁
Ty nejmenší jsem měla Mam, pak Babylove. Třeba Nuk má první dcera plivala. Každému dítěti vyhovuje jiný, tak vyzkoušejte..
Lovi starší avent potom levné z dm
@pechyna4 Nedám dopustit na Mam, i moje děti, jsou krásně "hedvábné", maličké už od 0 - 2 měsíce a skvělý anatomický tvar s úplně placatým krčkem proti křivení zoubků, lehké a hodně vyřezané proti opruzení pusinky, za mě top👍 ale vím, že děti si někdy vyberou samotné, který chtějí.
Mooc holky dekuju, jste zlaté ❤️
@pechyna4 máme lovi, jiné nechce 🙂.