Ahoj, chtela jsem se zeptat s jakym dudlíkem máte doboru zkušenost?
NUK
Naše malá snese jedině MAM, ostatní okamžitě plive 🙂
Silikonovy NUK...
Avent
Žádný.Ať jsem mu dala jakýkoli od obyčejného-kytička po Mam,Nuk,Avent...Prostě žádný nechce.A tak jsme bez. 🙂 Aspoň mě večer nebudí,když mu vypadne a spinká i tak v klidu. 😉
jedině silikonový NUK.Malá ze začátku vůůbec nevyžadovala dudlík. 😕 Jsme na dudlíku teprv týden. 😅
jen a jedině klasická kytička 🙂
my máme taky klasickou kytičku, a jiný nechceme 🙂
vyzkousely jsme ruzny a nejlip sedel Avent sensitive, ma otvory pro odvetravani a je zahnuty podle tvaru pusinky. nejdriv jsem koupila od aventu ty klasicky s obrazky, ale vypadavaly mu z pusinky, kdyz dudlal.
mi jsme ten avent koupili taky ale ten nechtěla akorát silikonový,
obyčejný vyplivnul hned, silikonový NUK mu vyhovuje když má prdíky a vsteká se....takže mi NUKujeme 🙂
mi použivame Mam 😉
jedině avent u ostatních se dáví
jakykoliv 😀 😀
Naše Barča dudá každý,co zatím měla, ale my sami jsme ji koupili silikonový avent, zdá se nám super 😅
též Avent, jiný jsme ani nezkoušeli
Klasika-kytička, tommee tippee - hlavně to musí být "bambulka"
u nás se osvědčil jedině silikonový NUK
Taky obyčejná kytička,pokud možno růžová 😀
a kde kytičky kupujete, v drogerce je nemaj...
Mívají je v lékárně.Je to ten úplně obyč. s latexovou klasickou bambulkou.Dělá se ve dvou velikostech.Menší pro malinké a větší bambule.Ale vím,že některé i malé děti chtějí tu větší velikost.Musí se to vyzkoušet.
Přeji dobrou volbu. 😉
MAM AIR
Silikonový NUK. Dostal ho už v porodnici a do dnes bez něj ani ránu 😀
Dlouho pak jiný nechtěl. Až teď dudláme i latexové z DM ale jako malý je v pusince neudržel.
Jinak je taky fajn Babynova ortodontický, má tvar stejný jako nuk a je levnější.
MAM, NUK a Campol baby. Ale nejraději ze všeho má svůj paleček 😀
Dudlíky MAM 😉
Nejobyčejnější, gumové, bambulovité za pár korun. Všechny spešl tvarované letěly do koše, nechtěl je.
Občas je seženu třeba v Tescu, nebo prodejnách s dětským ošacením, lékárny je moc nemívají.
Ale já už se snažím je používat jen na noc.
Nám nejvíc vyhovuje NUK silikonový, jiný jsme ani nezkoušeli 🙂
V porodnici měly všechny děti kytičku. Já dávám Avent. Slyšela jsem, že mají rády, když to imituje tvar bradavky. Je fakt, že Avent je takovej placatej a když malá "vyplivne" mojí bradavku, je taková splácnutá.
NUK a MAM....to je úděl náš 😉
my máme dudlíky Nuk a na spaní měl ze začátku MAM