Dubnové mimi - deckofusak?

med_jan
29. led 2019

Zdravím všechny,mate nekdo mimco na jaře? Budu rodit v dubnu a libi se mi takovy deckofusak do kocarku. Paní by usila slabší. Ale aby se za ty penize poradne vyuzil,nemam predstavu 😃. Jakou jste meli vybavu do kocarku na jarni dite? Uzilo se i na podzim? Diky 🙂

sudylichozrout
29. led 2019

@med_jan dcerka se narodila 13. dubna. Mela jsem po starsi schovany klasicky jarni fusak. Vypada to jako spacak. Vevnitr fleece, ale relativne tenci zalezitost. Bylo to uplne akorat.

blackhole
29. led 2019

Ahoj, my na jaře a na podzim nosíme v kočárku tento fusak a jsem s ním velmi spokojená: https://www.aestheticstore.cz/fusaky-prechodove...
I zimní máme od nich, je kvalitní a teplý.

med_jan
autor
29. led 2019

@sudylichozrout Ja mám termín 12.4. Takze se vyuzije treba ještě v květnu a pak od září? Nepamatuju se nejak jak moc jsou tepla :D

puhelin
29. led 2019

Ja jsem mela pro dcerku narozenou na konci brezna tento fusak do autosedacky http://www.emitex.cz/cz/menu/65/produkty/vyrobk... , protoze se narodila se 46 cm, ostatni ji byly obrovske. Jen jsem ji prekryla dekou, pozdeji uz bez deky. Prendavala jsem si ho i do vajicka, dokud nebylo tepleji. Na podzim uz jsem kupovala tento http://www.emitex.cz/cz/menu/39/produkty/vyrobk... a v nem byla jeste v 19 mesicich ve sportaku. Urcite ji bude i na jare.

jaja01k
29. led 2019

Já jsem měla jarní/podzimní fusak od Emitexu a byl super, využila jsem ho opravdu hodně. Děti mám narozené únor a konec března a ještě druhé jaro a podzim ho měli do sporťáku.

sudylichozrout
29. led 2019

@med_jan jj, presne tak. Vozila jsem ji v tom do kvetna, pak uz zacalo byt na fusak teplo. A pak konec zari, rijen. V listopadu jsem presedlala na zimni fusak.

lida9
29. led 2019

na zimu jsem mela fusak, na jaro, leto a podzim mi stacila obyc zavinovacka prip. s pridanou dekou... jasne ze na kazde pocasi muzes mit fusak (zimni, letni , jarni atd), do autosedacky zase jiny fusak, do sportaku jiny fusak atd ... me to prijde vyhozene prachy, kdyz lze zabezpecit pohodli ditete tim co uz clovek ma🙂 preji zdrave a krasne jarni mimco🙂)

puhelin
29. led 2019

@lida9 Ja jsem vubec zavinovacku nekupovala, tim se taky da usetrit 🙂

makronka222
29. led 2019

Co teply chlupaty overal + deka? Ja sama tapu... nevim jak bude... nechci dite uvarit ani aby ji byla kosa

lida9
30. led 2019

@puhelin jj je spousta veci co se da nekupovat, veci na miminka jsou strasny byznys a tezko se odolava😀

puhelin
30. led 2019

@makronka222 Chlupaty overal je na jaro dost teply. Na podzim pak budeté kupovat vetsi. Fakt je lepsi mit velky fusak, ten mate na 2 roky porad stejny. Maximalne prehodite v chladnu dekl/nanoznik, coz byva soucast kocarku.

mysce
30. led 2019

Já mám termin první týden v dubnu a poridila jsem fusak do vajíčka fleecovy, s tím že do kočárku přes něj ještě budu dávat deku. Počítám že minimálně v květnu ještě nebude úplně vedro tak to vyuziji

merope
30. led 2019

Já bych jen podotkla, ať pořádně mrkneš, jaký máš kočár - teď mají občas tak pidi kočárky (nevím, na jaké děti to dělají), že v půl roce je problém, aby se tam dítě dostalo i jenom s dekou, tak abys neskončila v listopadu už se sporťákem.

puhelin
30. led 2019

@merope Souhlasim. Take jsme pro jarni miminko vybirali co nejdelsi korbu, protoze v zime miminkum sportakem dost fouka, kdezto v korbe je krasne chraneny, proste vic v teple. 🙂 Byla v korbe jeste na jare.

kubulakubikula
20. únor 2019

Ahoj, mam termin 22.4.a do kocarku planuju zavinovacku nebo rychlozavinovacku a deku. Mam vyzkouseno na 2.syna, ktery byl v zari, a uplne vyhovovalo. Kupovala jsem az poradny zimni fusak do sportaku. Jarni fusaky jsem nepouzivala, pozdeji stacila deka.