Ahoj maminy, poradíte mi prosím sekáč v Praze s hezkými dětskými hadříky ?? A za solidní ceny .. Sháním jen miminkovské hadříky .
Děkuji za případné odpovědi
Děkuji vám za tip, někdy se tam vydám !
Já si tam nedávno pořídila parádní těhotenský džíny od Espritu za 180 Kč 😎 Nemám teda na hledání v sekáči štěstí, ale tady se fakt dá najít spoustu pěkného 🙂
@mrskato To je super!! Já chodím na P8 na Ladví, ale zdá se mi, že už to není co to bývalo .. Dětské hadříky mají dost špinavé a nebo jinak poničené .. Koupila jsem tam dvě trička a po detailnějším zkoumání zjistila, že je špinavé . 😖 A to pak naštve . Ještě si pamatuji, že jsem jezdívala do sekáče na Flóru, u zastávky tramvaje .. Tam to bylo na váhu a věci pěkné, asi bych tam měla zajet a zjistit, zda se také nepohoršili . Potřebuji zejména hadříky na nejmenší, vel 56 a pak 62 .
@hani1234 Pro ty malý prďoly nemá moc smysl nakupovat draze, hned z toho vyrostou a všechno mají hned zaflákaný 😀 Dcera hodně podědila po sestřenkách, mám 4. Sekáče moc nevyhledávám, protože na ty hadry nemám štěstí, ale segra mi vždy něco přiveze nebo volá a posílá MMS, jestli to nechci 😀 Musím říct, že třeba bílý věci tam mají fakt bílý, až to nechápu. Jinak tam mívají často akce - třeba všechny svetry za 20Kč apod. Taky tam odtud mám dva jarní kabátky (vždy do 300Kč). Jestli ráda nakupuješ v sekáčích, tak rozhodně tu Točnou doporučuju. Webovky jsou na můj vkus moc barevný, ale často se nestává, že má sekáč vlastní webovky 🙂 http://www.second-hand-textil.cz/cz/o-nas/
A co dětské burzy? Teď je zrovna seźona, tak bys sis určitě vybrala. 2. dubna bude v ZŠ na Jiřáku myslím.
@mrskato Ano, máte pravdu, že nemá smysl nakupovat draze .. Proto hledám sekáč, kde nakoupím hezké věcičky za rozumnou cenu .. Ale přiznávám .. Par hadříků nových mam 😅 Na první mimi to musí být.. 😀
A to máte bezva, že jste dost věcí podědili.. A se segrou to mate dobře zařízené .. Ona chodí po sekáčích a vy jen berete 😀
Mám tu jedny lehounké letní a jedny slavnostní v 62-68, až budu mít chvilku pošlu do zprávy 🙂 A určitě ještě nějaké zboží do léta budu brát, na šatičky mám úžasnou dodavatelku 🙂
Nestíhám moc lítat po kamenných sekáčích, oblíbila jsem si bazarky na netu. Můžu doporučit onlinesekac.cz Vše nafoceno, naměřeno, přehledné a super věci za značkové věci. Kamenné bazary se s tímhle nemůžou srovnávat 🙂
Jezdím do Německa na online nakupy ceny jsou od 80 Kč do cca 260 vse je nové kvalita super v případe zájmu se přidejte na faceboku jsem pod názvem ..Nákup online v Německu😊...
Sekáč na Točný, segra mi tam kupuje absolutně boží šatičky na dceru, která už teda miminko není, ale věcičky na miminka tam mají také 🙂