DM Babylove ultra sensitive krém na opruzeniny

mimuu
16. led 2017

Ahoj, jaké máte zkušenosti s tímhle krémem na opruzeniny? Děkuji za odpovědi 🙂

mimuu
autor
16. led 2017
sara84
16. led 2017

Ted ho zrovna mame a mazeme ale zadna hitparada..bezny krem na dupku. Pomer cena/kvalita ok. Ale na hodne opruzenou bych volila neco silnejsiho. ( u nas imazol)

meta123456789
17. led 2017

Je za dobrou cenu, to je fakt. Dostala jsem ho od kamarádky, tak jsem s ním občas mázla, když jsem neměla po ruce nic jiného. Dlouhodobě odzkoušený ho nemám. Já nedám dopustit na náš Bepanthen, který mám odzkoušený na obou dcerách. Do experimentů se raději moc nepouštím 🙂

zuzicka25
17. led 2017

Tenhle jsem nezkousela, ale nejvíc jsem byla spokojena take s Bepanthenem😉

hanulka_es
23. dub 2017

po této stránce neexperimentuju, ale držím se toho co funguje a to je u nás Bepanthen, mažu několikrát denně a jsme bez problémů 😉

muhehehe
23. dub 2017

Koukám, že co zadek, to jiný názor 🙂 U nás byl teda bepanthen úplně o ničem, pro druhé ho rozhodně nekoupím.. když se fakt zadařila řádná opruzenina, tak (na rozdíl od bepanthenu) suprově fungoval Sudocrem (měla jsem dva pidi kelímky jako vzorek, co jsem dostala na gyndě během těhotenství.. ani jsem nekupovala další) a jinak jsem nahodile mazala obyč krémem třeba z Rosmanna, a stačilo.. typově byl podobný jako tento. Ale přímo tenhle, na který se ptáš, vyzkoušený nemám... nicméně - zkus a uvidíš, co na něj bude zadek říkat 🙂 Kdyžtak si s ním namažeš nohy, když nesedne 🙂

hanulka_es
23. dub 2017

@muhehehe jak píšeš, že Bepanthen ti nepomohl od opruzeniny, to chápu, on totiž není na již vzniklé, ale jako prevence před nimi....neobsahuje totiž zinek, který vytváří to vysušovací prostředí (základní složka zinkové masti či sudocremu). On dělá na pokožce tu masťovou vrstvu, která neumožňuje tření, tudíž nedá vzniknout opruzenině. Když ho mažeš správně, na suchou pokožku, tak ji příjemně zvláčňuje. Za mě je top, sice nijak nevoní, ale to zase značí to, že neobsahuje žádné parfémy, konzervanty a jiná dráždidla 😉

muhehehe
23. dub 2017

@hanulka_es Bez parfému, jen obsahuje trochu ropy, že 🙂 Troufám si říct, že většina dětských krémů pro mimina z dm bude mít lepší složení, ale nechci se pouštět do nějakých nesmyslných debat. Nevyjádřila jsem se přesně... u nás nepomohl ani jako ta prevence (Bepanthen jsem používala i na běžné mazání; kdežto Sudocrem jen na vzniklý problém- těch bylo minimum, ale zkrátka občas se zadaří), s lehčími obyč krémy co se rychle vcucnou byl zadek v podstatně lepší pohodě než s mastnou vrstvou bepanthenu. Ale to fakt mluvím jen o našem konkrétním zadku, jiné maminky si bepanthen nemohou vynachválit a já jim samozřejmě věřím ;)

hanulka_es
2. kvě 2017

@muhehehe těžko říct, já ty krémy z DM nastudovaný nemám...je pravda, že složení je bída...ale ta ropa, jak píšeš, je ve stopových prvcích už dnes skoro ve všem, bohužel ☹

tehulka1167
2. kvě 2017

Používáme ho od porodnice a super! Taktéž ostatní výrobky jejich.

emilkamilka
15. říj 2018

my měli sudokrem a nepomohl. Nakonec Zitenax. Je ale pravda ze jsem změnila i značku plen a víc jsme větrali zadeček