Ahoj holky nevím si rady, čekám 1 dítě koncem května a tak nevím jeslti kupovat oblečení ještě teplejší nebo už jen letní ? A jakou velikost asi nejvíc ? díky moc za každou radu
56 par kousku, nejvíc 62, 68 to tak do 4-5m..ale muže byt drobek a budeš potřebovat i 50. Body, polodupacky..
@zlatik1 Určitě teplejší, ale zas bych už určitě nekupovala kombinézku a tyhle vyloženě zimní věci. Ale body s dlouhým, mikinky, čepičky, to všechno užiješ i v létě. To je potřeba po celý rok. 🙂
Koupila bych pár 56, ale ne moc. Spíš bych se soustředila na 62. Bodčko bude třebas dlouhý, ale rukávky ohrneš a aspoň Ti vydrří dýl, aspon se to unosí. 56 za chvilenku budeš vyřazovat., 🙂 A kdyby bylo miminko menší, tak není problém na rychlo dokoupit menší.
Moje děti měly 2,2kg a 3kg, nosily chvilku 56 a pak jsem dávala hned 62, aji kvůli látkovkám. Takže 56 jsme zas tolika neužili.
Malá se narodila 30.5. 🙂 a když jsme si ji odváželi bylo to 4.6. a bylo docela chladno, měla na sobě bodýčko s dlouhým, tenkou mikinu, polodupky a kabátek + čepičku a rukavičky a v autosedačce jsem ji ještě zakryla dekou. Ono záleží jaké bude počasí, nachystej si raději obě vyrianty a pak manžel či přítel vezme podle počasí 🙂 jo a velikost - měla jsem 56, ale vše ji bylo hrozně velké a uplně v tom plavala 🙂
@lucifereeek moc děkuji, mám také termín 30.5.
Ahoj, děkuji za skvělé téma, také to zrovna řeším. Náš termín je 23.5. 🙂
Ahojky, já bych hlavně radila koupit si oblečeníčko z druhé ruky nebo popůjčovat po kamarádkách. Můžeš se pak více "rozšoupnout", mít připravenou variantu pro chladné i teplé počasí, velké i malé miminko..... Osobně mám přichystané asi 3 pytle oblečení od velikosti 56 po věci na roční dítě a stálo mě to celkem max 500 Kč. Když jeden kabátek stojí 30 Kč, tak moc nepřemýšlíš, jestli vzít teplý nebo letní a vezmeš je oba🙂
@zlatik1 teplejší oblečení se hodí i v létě, nikdy nevíš, jak bude 🙂 A úplně malé miminko stejně budeš držet ve stínu, takže my jsme používali normálně body s dlouhým rukávem a dlouhé nohavice. Krátké rukávy jen v tom největším horku a těch dní zase tolik nebylo.
Velikosti těžko říct. Záleží na velikosti miminka. Já dokupovala hodně 50,malá byla drobek. Kamarádka začínala snad rovnou 62.