Ahoj všichni, potřebuju poradit, chci si koupit nějaký digitální teploměr pro malou, ale nemůžu si vybrat který, rozhoduji se mezi Truecare nebo Hartmann. Můžete mi nějaký další doporučit? Díky moc 🙂
@janapodlipska ahoj já si včera koupila v lékárně šumivé tablety magnesium - maxi mag a měly 2ks šumáků + k tomu digitální teploměr - tak snad bude fachčit :D
Mame s ohebnou spickou Chicco a spokojenost
@janapodlipska delas z toho zbytecnou vedu - jde jen o teplomer. Ohebna spicka je hlavni kriterium, design a jinak je to na jedno brdo
Mám od Hartmannu Thermoval rapid flex a můžu doporučit, je hodně rychlý, v zadečku má naměřeno za pár sekund.
Ahoj, já jsem nám pořídila THERMOVAL Duo scan, není do zadečku, ale měří na čele nebo v uchu. Má tu výhodu, že ho můžeme používat celá rodina a když potřebuji změřit teplotu malé, tak ji nemusím svlékat, takže v pohodě použiji i když miminko spí. Mám ozkoušeno na sobě i na malé, že měří opravdu přesně.
Máme Thermoval od Hartmannu a jsme s ním spokojení.
Raději než digitální bych si také zvolila bezkontaktní. Nemusíte kvůli měření budit dětik, svlékat je, rozsvěcet… Ušetří to spoustu času a nervů ;)
Ahojky, já mám celkem tři, ale 100% věřím jen jednomu a to od značky Soligt přidávám prijistotu odkaz https://anill.cz/295-teplomery
Ale stejně, když se mi to na všech rapidně liší, použiju klasický a do zadečku.
musela jsem se jít podívat, co vlastně máme za značku🙂, koupeno v lékárně - Omron - s ohebnou špičkou - a spokojenost