Maminky, doporučíte mi prosím dětský prášek nebo gel pro děti? Malá se má za chvíli narodit a chci přeprat oblečení. Ráda dám na vaše doporučení.
Ahoj,já prala v normálním prášku 🙂 Neměla jsem žádný dětský.
Dreft sensitiv a bílý silan. Dětské prášky jako lovela a batole mi smrdí 😉
já používala vždycky gel, nejprve pro miminka Lovelu, ale teď potřebuji větší prací sílu, tak teď používám persil sensitive, mladej je atopik a kupodivu mu nedělá zle, narozdíl od Dreftu a Arielu sensitive, ale to je u AE vzdycky sázka do loterie, neříkám, že ty dva jsou špatný 🙂. Aviváž vzhledem k tomu nepoužíváme 😉.
Já zatím koupila Batole a Persil sensitive, jak to bude vyhovovat, to teprve zjistím
Používala jsem od narození Persil sensitive, malá reakci neměla.
Pouzivam od Amway SA8 Premium a obcas od Frosche tekuty BABY, je to novinka a super- dobre pere a krasne miminkovsky voni🙂 Maji ho v DM
Děts. prac. prášek....děkuji nechci ! Malý se mi po něm hodně osypával , říkala jsem to i doktorce a ta mi to potvrdila, že to je z prášku na praní, že to je dost časté. Začala jsem prát věcičky v prášku, co používám normálně a byl klid. Pupínky měl opravdu šeredné a zahnisávaly se mu, musela jsem mu je strhávat gáz 😀 ou a dezinfikovat.
Peru v gelu z mýdlových ořechů od Yellow&Blue. Nikdy žádný problém nebyl s pokožkou dětí a maximální spokojenost s vypraným prádlem.
nám vyhovuje Lovela 😉
Ekologický gel Ecover, mají v dm, dcera je atopik a nikdy žádný problém
z DM 🙂
Persil sensitive prasek. Voni i bez avivaze. Avivaz nedavam na detske, pak je to az moc navonene.
Napřed Lovelu gel, ale ten mi moc nevoněl, pak jsem objevila Persil sensitive a ten krásně svěže jemně voní
Lovela-právě proto, že nijak zvlášť nevoní, jenom tak lehce, něžně, nebo mýdlo+soda+vonný olej. Jinak doktorka mi přímo Lovelu nakázala 😉, že od ostatního ruce pryč a to ji nepodezřívám z podlehnutí Lovela lobby tlaku 😉
Peril seznzitiv hrozně smrdí, koupila jsem teďk něnu jětě aiváž abych to přerazila, bohužel mám doma dva, pak zkusím normálně prášek pro dospělé.
Mýdlový sliz
Mýdlové ořechy
Jo, mýdlový ořechy jsem taky používala, praní v pohodě, ale zapomínala jsem je větrat, tak mi jich dost zplesnivělo 😒
Používala jsem Lovelu a hlavně žádnou aviváž. Pak mám gel i prášek z DM, ale u těch mi vadí, že jsou bez parfemace.
Já jsem spokojená s práškem Batole. Aviváž používám Batole Balsam - krásně miminkovsky voní 🙂
Persil sensitive ... voní mi ( batole a lovela mi smrdí) 🙂 a reakci nevím protože to teprve čekáme ... tak uvidíme 🙂
Persil sensitive, Ariel sensitive. Dětské prášky jsou na prd.
Persil sensitive, Dreft sensitive... Lovela mi smrdí a nic nevypere, aviváž jsem nepoužívala.
Batole. Pere dobre a davam ho prave proto, ze skoro nevoni. Normalni prasky jsou prevonene, kdyz treba zdedime obleceni po jinem diteti, musim to preprat, z toho az boli hlava 😝
Avivaz zadnou, jen dalsi chemie, jak pro dite tak pro prirodu. Obecne nechapu posedlost vonavym pradlem, mne staci, kdyz je ciste 🙂 Abych vonela, pouziju parfem. Nekdy dam misto avivaze ocet. Z pradla vubec neni citit.
Taky jsem pouzivala Qualt eko prasek, ale uz ho v Kaufu nevedou.
Mam vyzkouseny Ecover, ale ten mi moc nevyhovoval. Lovelu jsme taky meli, taky to slo. Parkrat mydlove orechy, ale moc me neoslovily. Sliz jsem nezkousela.
Peru jedině v persilu sensitive gel😉 vypere úplně všechno, krásně voní a malému nevadí😊
Já jem pořídila Batole gel i s aviváží a ještě aviváž Cocolino..krásně voní 🙂
mydlovy sliz nebo gel z mydl. orechu. avivaz ocet namichany s eko-avivazi. Sliz je vyplati z financ. duvodu, A navic nezatezuji prirodu 🙂
@veronika182 Já peru v Batoleti už několik let a jsem s ním maximálně spokojená. Zdá se mi, že pere dokonce líp, než Lovela.
Sem tam přidávám trochu přípravku na skvrny, a nepoužívám aviváž.
Lovela 🙂
Za mě Lovela 🙂
Za mě batole,používám jak prášek tak aviváž a aviváž mi krásně voní. Cenově super.