Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.
No tak se nestyďte.-))
Jsem už starší matka, tak hledám inspiraci, aby mojed ítě nechodilo out.-)
Ahoj, tak já ráda malou oblékám v HM a Next, ale co si budeme vykládat, ač oba s přítele podnikáme, tak raději peníze investujeme někde jinde a neutrácíme zbytečně za oblečení obvzlášť ne na tak malém dítěti jako je dcera. ajsně že jí chci mít krásnou a moderní, ale přehánět to nebudu, abych jí koupila bundu z nextu za 900. Ale faj se mi nakupuje v tescu oblečení. Není předražené a docela dot toho snese. 😀
Ahoj, tak já jsem na tom podobně jako simonceli. Nejvíce nakupujeme v Tescu. Občas koupíme něco v HM, ale spíš nakupuju (hlavně tyhle dražší věcičky) v bazárku na netu. Nemusíme je mít nutně úplně nové a většinou na ty menší děti, i když je to použité, tak je to stále moc krásné.
ja teda HM a Next vubec neuznavam. je to desne drahy a o kvalite se moc mluvit neda,ale hodne mamin si tyhle znacky chvali.....tady obcas neco koupim v mothercare-obleceni je opravdu kvalitni. ja mam sice kluka,ale obleceni si vozime z usa (chapu kazdy tuhle moznost nema) vozime si Carters, OshKosh, Ralph Lauren, Paul Frank, The childrens place....
vyjde to na smesny peniz a nema to tady kazde druhe dite jako znacky tesco,next..atd a opravdu to vydrzi.
v praze vim i o ochodu,kam dovazi nove obleceni z usa a uk.
p.s. tutu je dokonala 😵 ja mit holku,tak snad v nicem jinem nechodi 😵
@mamkamarketa ty jo, to je bourák.-)))
@mamkamarketa Souhlasím,mám kamarádku,co mi vozí také věci z USA a jsou kvalitní a jak píšeš,není tady vidět a je to hlavně za pár korun.Pro naši malou je ideální Old Navy,neboť je velmi útlá a oni mají oblečky pro hubeňoury 🙂 Ale tuhle možnost opravdu nemá každý.
@paulia no ta sukynka,ta je 😵
jezisi ja potrebuju holku 😅
@pet.s dekuju desne se na nem vyzivam 😀
@mamkamarketa Tak třeba ještě nějaká bude,ne?? 😉 Malej je taky fešák 😀 Kamarádka žije v Německu,má chlapečka a musím říct,že bych nevěřila,že se dají kluci tak vymódit,má super ohozy.
@paulia old navy maji na holcicku maji krasne vecicky 😵 ale na syna jsem si tam nikdy moc nevybrala 😒 ale to je fuk,pac vyber znacek je obrovsky 🙂
@simonceli
@reynocek
@mamkamarketa
moje teta šila léta ženskou módu, ta říká, že draze se umí obléknout každý blbec.
My sice taky neobracíme každou korunu, ale mám ještě dva puberťáky a nevím, co je lepší je šatit nebo živit. Já teda můžu docela Next, ale už neobjednávám přes net(několikrát jsem se napálila), ale nakupuji v jejch obchodě. Ale abych řekla pravdu, tak nějak nejedu podle značek,ale podle toho, co se mi líbí. H&M moc není moje šálka kávy.
@paulia doufam,ze bude,pac ja u holcicich obklecku taju jak zmrzlina 😅
@pet.s HM (nevim jak na holky) ale svetr na 3leteho kluka s lebkou a napisem ''jsem monstrum'' synovi faakt za 500,-nekoupim. ale obcas tam najdes hezke veci,ale silene drahy..me jde o princip. nebudu platit takovyhle sileny penize za kus hadru,ktery se mi ani nelibi 🙄
co se tyce next,next sice zlevnil,ale sel desne dolu s kvalitou 🙄 syn dostal od nekoho set z nextu po 2 mesich OBCASNEHO noseni triko uplne ztratilo tvar a kluk v tom byl jak hastros 🙄
a mothercare? ten ti nevyhovuje?
@benjik No,po zkušenostech,kdy jsem nakoupila něco dopředu a rozprodávala,protože to z malé padá,tak pokud je to nošené,musím to vidět,jinak jich mám pár právě Old Navy,nějaké Dopodopo,nějaké HM.Jde spíš o střih,žádné široké nohavice,prostě úzký střih.V létě to hodně řeším legínami,ale i ty jsou některé širší 😒
@mamkamarketa mothercare vyhovuje na jedničku, ale tady v MB není a já sice v Praze na Vácalváku pracuji,ale zas s malou se tam dostanu málokdy a když jsem bez malé, tak spěchám, abych už byla doma u ní.-))jsem trochu na ní závislák.-))))
H&M jsem koupila moc hezkého a děsně drahého kulicha a když jsme ho doma nasadili, tak vůbec neseděl, jezdí ji do obličeje, no prostě na prd.... 😠
No právě od Nextu jsem se děsně napálila ve kvalitě, tak kupuji jen v kamenném obchodě.
Psala jsi, že znáš v Praze nějaký obchod, dáš mi tip?Díky.
@pet.s no to chapu 😒
my nastesti mame souseda co do londyna lita snad kazdy tyden a vozi veci z primarku (coz kvalitni moc neni,spis na litacku,do skolky) a prave vozi i obcas i ten mothercare,treba teplacky a driv overalky
kupuji sem tam v HM - ceny dražší, kvalita jde....mě jejich věci vydrží hezké po celou dobu nošení,ale na kluky nic moc výběr...pak kupuji tesco a tchibo, když tam něco je
@pet.s je to mezi narodkou a karlakem, kdyz pujdes z narodni tridy nahoru po kolejich je to po prave strane, (tesne pod karlakem) ulici nevim,myslim,ze to je myslikova. je to hned na zacatku (je to videt i z tramvaje)
ale pozor,vim,ze tam nejsou kazdy den. ted jsem tam delsi dobu nebyla,ale vim,ze tam meli hezky vecicky za rozumny ceny
ja teda radsi koupim neco z mmb nebo sekace za par kacek nez tu podporovat ty predrazeny smejdy 🙄 😠 😅 proste kdyz si clovek zvykne na ceny v zahranici,otvira se mi tady kudla v kapse 😅
@weri1 pockej HM do 24m jeste je pekny,ale na ty starsi kluky? samy lebky,monstra...
Ahoj holky,fajn téma. Já nemám vyhraněnou značku,kterou dceři kupuji. Prostě koupím,co se mi líbí. Občas nové,občas z bazárku. Hlavně teda nakupuji na brumlovi,kde se dají za směšný peníz sehnat věci skoro nové a často mají i outlet. Je teda pravda,že když byla mimčo,tak jsem dost ulítávala na disney věcech( u syna to bude ze začátku to samé),ale ted jí je dva a půl roku a už je to pro mě prostě velká slečna,kterou chci naučit oblékat se vkusně a hezky.takže za toto téma budu ráda,když tu najdu inspiraci. Docela se mi líbí i styl věcí z topollina atd. Ale přiznávm,že nemám moc ráda,když na ulici potkám třeba pět holčiček ve stejném oblečení,tomu se snažím vyhnout. No a než půjde do školky a školy,tak chceme vyrazit po evropě po nákupech,páč tam se dá sehnat i značkové oblečení za hubičku.
@mamkamarketa u tebe si budu brát inspiraci s věcma na kluka,jeslti neva. dřív jsem k tobě občas nakoukla do alba a malej byl vážně fešák.
@benjik no jasne 😉 jinak krasny mimnkovsky disney ma mothercare 😵
urcite se vyplati nakoupit v cizine plny kufr,pac tady ty ceny me vylozene vytaci 🙄
my sme se v prosinci vratili z usa se 4 kuframa narvanyma k prasknuti. kluk ma obleceni na rok dopredu ,krasny,kvalitny,znackovy za par korun,treba ta mikca z fotky Paul fran stala (nova) v prepoctu 200,- 🙂
tady by stala tak minimalne o 1000,- vic
Terinka Vánoce 2011- naše první tutu sukýnka