Dětská kosmetika od značky Hipp

annie24
12. črc 2017

ahoj holky, tak mě napadlo...jak vám (vašim dětem ) kosmetika od značky Hipp a jaké s ní máte zkušenosti? popřípadě jakou používáte jinou, jakou můžete doporučit a jakou rozhodně ne?

kackacka37
12. črc 2017

Pouzivam mlíko a myci gel od narození s spokojenost, mliko pouzivam i na sebe.

ladyhacek
12. črc 2017

Měla jsem hipp nebo niveu a vždy v pohodě. Hipp mi více voní na malého sjem ho používala když byl miminko. Teď máme tu niveu tu mám ráda i na sebe

rebe
12. črc 2017

Z klasické drogeriové dětské kosmetiky je podle mě Hipp nejlepší.

koitschka
12. črc 2017

Asi je ok, pouzivam biodermu a neco z dm,ale moc to s tim neprehanim,ac nejsem zadna prirodni zena,koupu jednou tydne v mydle 🙂

kihan
13. črc 2017

Hipp super, pouzivam pre syna uz od narodenia. Este Bioderma, rad ABCDerm a ten olej na umyvanie pre atopikov. Biodermu pouzivame cela rodina.

zmrzlinka
13. črc 2017

Pouzivam Hipp tělový krém a myju s Babylove z DM 😀

35_a_budu_mamka
13. črc 2017

Hipp pouzivam UM, detskou koupel, mleko, olej, krem na zadecek i vlhc. ubrousky. Mimi spokojene a krasne voni, miluju tu vuni.

jitavrtule
13. črc 2017

Hipp mi naprosto pekelně smrdí, taková divná sladce zatuchlá mandlovina, takže nepoužívám vůbec (ale malou mi s ním k mojí smůle umyli v porodnici :-/ ).
Z drogeriovek ráda používám z DM Babylove (mycí gel, hydratační krém pro děti, opalovací krém, vlhčáky) , jinak dětský Urtekram (šampon, sprcháče).
Nevyhovuje mi obecně Weleda a bohužel ani některé Alverde produkty, všechno moc moc moc voňavé a i přírodní silice mohou být těžký alergen, sama jsem se osypala několikrát.

petra_studentka
22. říj 2017

Dobrý den maminky,
jsem studentka posledního ročníku na vysoké škole a obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku, který se týká dětské kosmetiky a vlhčených ubrousků. Sama se v této oblasti nevyznám a po pročítání diskuzí jsem usoudila, že právě vy mi dokážete nejlépe poradit a poskytnout objektivní názor.
Dotazník je pouze na 8 minut a Vaše vyplnění mi pomůže k úspěšnému ukončení studia a vstupu do nové etapy života, kdy s přítelem plánujeme miminko a už se moc těším.

Předem děkuji moc za ochotu.

Odkaz na dotazník je zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAKWE...

Petra

nikolka2017
2. led 2018

Ahoj holky,chci se zeptat po koupání se nám objevili pupínky jakoby vyraska. Koupeme každý den šamponem hipp a používáme na ní žínku nevíte co by to mohlo být?

jonl
2. led 2018
gorda
2. led 2018

Na koupani pouzivam beznou detskou kosmetiku, ted hodne od Alpy a nikdy problem. Po koupani od konce druheho mesice a ted ven pri chladu kremy z vceliho vosku. Vim, co v tom je a zadna chemie. 🙂 Kdyztak info pres zpravy. 🙂

petta33
2. led 2018
andiienka
14. led 2018

Hipp nám celkem vyhovoval, ale doporučuju nekupovat zásoby a vždy je lepší nejprve vyzkoušet v malém množství. Syn se mi po spoustě přípravcích osypal, takže nakonec po příchodu z porodnice jsme z kosmetiky používali jedině Bepanthen, jinak nic 🙂

andiienka
14. led 2018

@nikolka2017 Rozhodně bych nekoupala každý den, jinak pokud máte vyrážku, tak doporučuji po koupání namazat Bepanthenem sensidermem. Jinak žínku bych asi vynechala, já myju syna jen rukou, je atopik a žínka ho vždy dráždila..