Maminky máte někdo zkušenost s touhle kosmetikou? http://www.ukrtecka.cz/index.asp?inc=detail&kod... děkuju 🙂
na hermanek a mesicek pozor, jsou dost agresivni, hermanek podporuje mokvani - prijde mi to dost parfemovane pro miminko...
Katuško, já používám jejich olejíček a v zimně ještě krém na ven. A spokojenost. U syna jsem používala i krém na zadeček, ale teď u dcery nám nějak neseděl, tak používám jiný. Pěny do koupele ani šampóny od nich nepoužívám...syn má sklony k ekzémům, tak jsem se jim spíš vyhýbala.
Já dostala od lékarnice zkušební sadičku a vše bylo ok. Kosmetika se prostě musí zkusit, někomu vyhovuje a někomu vadí. U nás byla reakce na Sebamed, ale neříkám, že je to špatná kosmetika, nám prostě nesedla.
My používáme ten "zimní" krém na obličej od Bübchen a bezva, ale třeba krém na prdku nám vadil. A třeba nám zase nevadí vůbec kosmetika Johnson´s a ostatní s ní hodně mívají problém. Je to fakt miminko od miminka.
Holky díky za názory a zkušenosti.Je mi jasné že je to mimčo od mimča,že to každé asi snáší jinak.Zajímá mě hlavně ten sprchový gelík a olejíček.Na prdku budem používat klasiku Rybilku.
Luciferdik jj přesně tak.Znám hromadu maminek a miminek co špatně snášejí Johnson.S Bubchenem to vypadá líp 🙂
My používáme na koupání mycí gel, je výborný a i nádherně voní a po koupeli olejíček, který je taky super. Používáme ho od narození a neměli jsme zatím žádný problém.
Já jsem spokojená máme koupel a šampon. Obojí nám vyhovuje a malá není osypaná neštípe a je z přírodních materiálů.
Sprchový gel od Bübchen je dobrý, ale ředíme ho vodou, satačí pár kapek do vody. Olejíček se skvěle vstřebábá a mohu doporučit dětský krém na opruzeniny je výborný i na beďáry🙂
Také jsme jednu dobu používali, hlavně koupel a tělové mléko, byli jsme spokojeni
Já u staršího syna od této značky používala tělové mléko vždy po koupání a byli jsme spokojení, žádná reakce, příjemně mi vonělo. Jiné přípravky této značky jsme neměli.
Katu, ja mam pro prcka mesickovy krem od Bübchen proti opruzeninam, ale nema to nejaky valny efekt. Jsou i lepsi.