Dětská chůvička bez drátu, jaká?

lovely22
10. lis 2015

Zjišťuji že je velký problém sehnat chůvičku, která nepotřebuje drát a to jak rodičovská jednotka, tak ani dětská jednotka. Jde mi o to, abych mohla dát chůvičku malému do kočárku, když usne na zahradě, nebo v autě, atd... Zkrátka aby fungovala bez sítě. Doporučíte nějakou??? A aby měla velký dosah. Děkuji mockrát.

zlatkavlk
10. lis 2015

Ahoj, já mám teda starší obyč chůvičky od Aventu a obě jednotky jdou jak na baterky, tak na kabel do elektriky. Pravda je, že baterky se vybíjí dost rychle, hlavně v té baby jednotce (asi tím, že je venku, v chladu...? nevím), zrovna dnes jsem kvůli tomu kupovala nabíjecí baterky... 🙂

lovely22
autor
10. lis 2015

A můžete prosím napsat jaký typ? Děkuji.

zlatkavlk
10. lis 2015

ale myslím že snad všechny chůvy jdu jak na baterky, tak na adaptér... 😉

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lucka024
9. únor 2016

Ahoj nevim zda je to ješte aktualni ale ja mam videochuvičku.Je sice i na drat ale jsou v ni baterky a dosah ma velky mame dvoupatrovy barak a pokojik je v druhem patře a fungovala krasne.Mimi sice ješte nemam ale zkoušela jsem ji a jsem spokojena.Philips Avent.Kupovala jsem ji v Nemecku za 100e (2600-2700kč) ale určite se da sehnat i v Čr

seveldova13
10. dub 2016

@zlatkavlk dobrý den, prosím vás jaký to byl typ chůvičky? odkaz již neexistuje. Děkuji

zlatkavlk
10. dub 2016