Ahoj holky, maminky. Mám doma tříměsíčního chlapečka a ráda bych mu začala psát deník, který mu jednou dám. Prošla jsem hodně knihkupectví a všude je vše na jedno brdo a nic mě nazaujalo. Máte nějaký tip? Co používáte? Píšete vůbec? A pokud ano a deníček máte, co Vám v něm chybí? Už jsem přemýšlela, že jen koupím prázdnou knihu a budu psát do toho... Díky
My budeme mít tuhle 🙂 https://www.knihydobrovsky.cz/knizka-meho-zivot...
@baruda Já právě píšu poznámky do mobilu a v mobilu mám i spousty fotek, tak si říkám, kdyby možná byla aplikace v mobilu, kam se to bude psát a vkládat tam fotky... Ale psané je psané...
@zuzulenkaa urcite by se na to nejaka ta aplikace najit dala a i je to dobry napad taky mam vsechny fotky v mobilu.....rada bych jim prave do toho fotoalba nalepila i treba miniaturni plenku co mely,provazky s dylkou,jakou meli a podobne.....bude to pracne,ale tesim se na to.....asi bch mozna mela pomalu zacit :D je jim 6 tydnu a ja mam posledni zapis pred vanoci :D
Ja jsem pro syna objednala tento https://www.bonami.cz/p/denik-miminka-busy-b-ne...
Ale popisky jsou v anglictine, to nemusi kazdemu vyhovovat
Mojmu synovi dal moj otec pri narodeni vyrobit vlastnu kroniku, tak do nej planujem zapisovat, ale moc na to nie som a zatial tam maly nic nema :D ale kronika je fakt pekna takze asi by trebalo zacat. Len ked na take "kravinky" nemam cas no :(
@zuzulenkaa já píšu dceři klasický deník, ač jsem velice kreativní a tvořivý člověk tak mě ty věci s prvním pramínkem vlasů, šňůrkou místo míry vlepováním fotek dost brzo přestaly bavit. Koupila jsem deník v krásných deskách a píšu jí jen textové zápisky. V průměru tak 2y měsíčně, když se něco děje tak klidně denně (když je nemocná, když jí rostou zuby, když se učila chodit...)
já tedy nemám mě to moc nebaví 🙂 ale vím že je nová kniha od Tamary Klusové a možná by to bylo něco pro tebe, je to něco jiného než klasika z knihkupectví, jen tedy myslím že není nejlevnější 🙂
@sudylichozrout přesně tak to dělám taky, mají to jak skautský deník 😀 píšu každý měsíc "rekapitulaci" a pak průběžně když se objeví něco novýho, nějaký pěkný výlet nebo vtipná příhoda 🙂 Už asi rok plánuju koupit velkou kroniku a nějak hezky to přepsat, s fotkama apod. ale asi se k tomu nedohrabu 😀
my máme mimi teprve na cestě, ale plánuji si dělat do mobilu také fotky a poznámky, pak to vždy po roce přepsat do počítače a udělat z toho fotoknihu. stejně budeme vždy na vánoce dělat fotoknihy s fotkami pro babičky, ale na věčné focení všeho moc nejsem, tak si to zatím maluji takto. 🙂
Dobrý den, kdyby se tu objevil po letech někdo, kdo hledá knížku pro miminko, tak ráda doporučím Já, miminko, kterou jsme vytvořily s kamarádkou - vyrobit ji nám trvalo víc než dva roky, je z kvalitního ekologického papíru, ručně vázaná jako album, takže se Vám nerozpadne po nalepení fotek. 👍
Celou knihou provází ilustrace mývalů. A dá se přejmenovat, místo Já, miminko vznikne například Já, Matyáš nebo Já, Sofie. 💛
Co si taky chválí maminky - graficky je udělaná tak, abyste mohly jakýkoli nadpis skrýt a nemuseli vše vyplňovat - zkrátka přeskočit, co chcete, př. křtiny, beze strachu, že by zbylo nehezké prázdné místo. 🙂
Odkaz: https://www.zlaskykevzpominkam.cz/
Ja pro deti dostala prckuv denik....ten bude vylozene na text a jen na par fotek....libi se mi,ze ma prilohou samolepky,ktere se tam dajo dolepovat.....album jim pak chci udelat samostatne a to si i cele udelam....jinak mam psano zatim ve wordu v pc