Dárek od babičky. Co by vás napadlo?

kolibrik123
7. pro 2022

Krásný večer,
já bych potřebovala pomoct…Plánujeme výbavičku pro miminko a vzhledem k blížícím se Vánocům se chtějí podílet i rodiny, což je super a jsem za to nesmírně vděčná 😍 my budeme mít dvě postýlky, jednu nahoře v pokojíčku a jednu dole v obýváku. Ta nahoře se ale nevejde do ložnice, takže bude vedle v pokoji a malej tam půjde, až to půjde. Do té doby ještě seženeme kolébku nebo koš, který se vejde k posteli. Ale ten ještě nemáme, mám slíbený od kolegy, ale ještě v něm má dítě😅, nebo koupíme jiný😉 ale problém je v tom, že jsme se domluvili, že rozdělíme výbavu do postýlek mezi moji mamku, manželovu mamku a manželovu sestru. Manželova mamka a sestra matrace a mantinely, moje mamka zavinovacka a hnizdecko. Jenže mužova rodina je megalomanska a objednala všechno a pravděpodobně ještě něco navíc. Samozřejmě jsem za to hrozně vděčná, jsou skvělí a je hrozně super, jak se angažovali. Jenže tím úplně vyšachovali moji mamku. A já bych chtěla, aby mi mohla i moje maminka vybrat něco, do čeho by mohla dát kousek sebe, ale nevím co, chtěla bych něco opravdu speciálního, ale ne drahého (narozdíl od manželových rodičů moji jsou již přes 10 let v důchodu) a splnitelného do Vánoc. Nenapadá vás co?

zuzanka_13
7. pro 2022

@kolibrik123 a co třeba nějakou krásnou deku do kocarku, povlečení do postýlky, hraci deku nebo já hodně využívala lehátko pro miminko

pampeliska1313
7. pro 2022

Co třeba nějaký “plysak”? Syn dostal uhackovanyho batmana, měl ho od malinka doteď. Byl přesně do ručičky, neustale ho zuzlal.) Tchyně kupovala “usinacka” hrací ovecku co předvádí “tlukot” srdce, hraje uspavaci melodii. Proste něco, co vyjde na par stovek ale dítě to muže mít už teď a i později a bude to s nim “růst”.🙂

jako_mala_holka
7. pro 2022

Co usínáček, španělská deka, deka s hrazdickou? Každou věc z toho jsem pořídila do 500

muhehehe
7. pro 2022

Soupravičku na cestu z porodnice 🙂 může vybrat úplně podle sebe. byla to první věc co jsem kdysi dostala od mamky já. takový ten setík dupačky + body + kabátek. Prcek to bude mít na sobě na těch úplně prvních fotkách. Nebo pokud jde o tu postýlku, tak klidně peřinky a povlečení na to. Zavinovačku beztak některé děti ani nesnesou, já mám takové hned tři :D Zato peřinka byla na pohodu.. a prostě se využije, i kdyby to bylo třeba až za rok. Sedmiletá dcera v tom spí ještě teď, pořád pod tou samou, jako když se narodila.

biciklissie
7. pro 2022

Deka je super. Nebo co třeba taková ta uhackovana chobotnicka. Krásne se miminku drží ta chapadylka. Pokud to nemusí být přímo do postýlky, tak hraci deka nebo lehátko, to jsme využili fakt hodně oboje.

kolibrik123
autor
7. pro 2022

Děkuji moc všem! O usínáčka jí plánuju říct těsně před porodem, aby mi ho vybrala a přinesla jako dárek do porodnice a měl ho už tam ♥️ ale teď se mi moc líbil “chlubící” deka do kočárku, jako nějaká fakt hezká a ta hrací deka. Myslím, že vybírat může z obojího a mají s taťkou prostor si vybrat 🙂 u houpačka pořad uvažuji o babybjorn a nemůžu se rozhodnout, zda to má tu přidanou hodnotu, či ne…

vetyver
7. pro 2022

@kolibrik123 Naše děti mají každé od babičky takový ten ručník s kapuckou, každý svoje zvířátko. Nejstarší (9) ho pořád používá 🤗. Je to takový milý.

werik153
7. pro 2022

Po dlouhé době krásný příspěvek, že kterého je cítit radost a vděčnost a ne naštvání s výčitky. 🍀❤️

majdaptak
7. pro 2022

@kolibrik123 Napadá mě třeba ještě kolotoč nebo něco podobného na pozorování miminkem nad přebalovák? Dostala jsem vyrobený od ségry s papírovýma a látkovýma vecma - dalo se na to foukat a jak to bylo lehký, krásně se to točilo. Malá to strašně ráda pozorovala. A je to milý prakticky dárek za pár peněz, ať koupený nebo vyrobený...

kolibrik123
autor
8. pro 2022

@werik153 opravdu? A já jsem si naopak připadala nevděčná, že jsem místo prvotní radosti pocítila smutek z toho, že tam nebudu míst nic od svojí mamky 🥰 ale všichni tu měli pravdu a je toho tolik, že určitě bude z čeho vybírat, jen mě to prostě v tu chvíli nenapadlo 😉

bohumilakupkova
8. pro 2022

@kolibrik123 Není to výbava, ale moc se mi líbí třeba rámeček na fotku, kam jde udělat otisk ruky/nohy.🙂Jinak co jsem hodně později využila bylo lehátko pro miminko. U prvního syna jsem neměla a všechno bylo pro mě mnohem těžší (úklid,vaření,sprcha).

journals
8. pro 2022

@kolibrik123 banynjorn urcite ano! Klidne bazarove. U starsiho jsem vahala a poridila nejake levne. K nicemu. U mladsiho jsem uz poridila babybjorn a je to skvela vec. Lituju ze jsem nekoupila uz predtim

martt
8. pro 2022

@kolibrik123 Moje mamka mi někde po internetu nebo FB (ted presne nevim) objednávala deku i s malým polštářkem do kočárku, kde bylo vyšito jméno syna. Vim , že za to taky nedavala hodně peněz. To by byl tak si myslím pěkný dárek k vánocům.

takoy
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
takoy
Odpověď byla odstraněná
Zobraz