Holky, prosim Vas, objednavate nekdo pleny primo z Polska, nejak online?
Taky by me zajímalo. Mám v plánu je nakoupit. Vel.2
Objednávala jsem asi před týdnem na stránkách www.dadaplenky.cz, mají tam i plno jiných věcí, jako kosmetika apod., tak jsem toho rovnou objednala více.
z Polska ne, ale kupuju na www.dadaplenky.cz, naprosta spokojenost se vsim
@marcelka311 Ale tak to maji drahe, ne? Ted jsem koukala, ze maji v akci v prepoctu na nase velikonocni akci, trojky, 128 ks za 250,-
Také objednávám na dadaplenky.cz společně s dada ubrousky, nutelou a haribo bonbóny. Vždy vše ok.
Ja je kupuju na procvrcky.cz a taky naprosta spokojenost. V Polsku v akci jsou téměř nesehnatelne, jak.je.hned prekupnici vykoupi. A bez akce je ta cena.podobna jako na procvrcky.cz
Já si pro ně jezdím. Ale jinak je spousta skupinek na FB, kde lidé dovážejí. Cena se pohybuje kolem 200 za balík.
@majsina Taky bych jela, ale mame to 60km a mam strach, abych nejela jen tak :D
ja mam zkusenost tu pokud jsou ty plinky v akci v polsku Biedronce tak tam nema ani cenu jezdit,pokud tam nestojis uz 10min pred otevirackou v den akce.a to bych mohla vypr.....t 🙂kdyz v akci nejsou nejaky vyber tam je,ale taky nic moc,my bereme plinky v polsku ale az trosku dal za hranicema tam to tak cesi neberou utokem.my mame polsko 30km tak to neni tak strasny.
Já je kupovala přes kamarádku. Vozí je z Polska: https://www.facebook.com/nelik.87/?fref=ts
@verulevrtule Jezdíme pro ně vždy když je akce a bez problémů. Jen je samozřejmě potřeba jet trochu dál od hranic. Poblíž hranic je vždy vyprodáno. Jinak je tam Biedronka fakt na každém rohu, takže bych se nebála že neseženete. 🙂
Já si pro ně přímo jezdím do Biedronky. Bydlíme zhruba 8km od polského městečka, kde mají tyto obchody 3, ale je fakt, že v jednom mají často vyprodáno, protože je to kousek z Německa a i Němci sem jezdí.