Me se líbí a libi se mi i cena, ale nebudu kupovat zajíce v pytli, co na ně říkáte vy?? Znáte je?? Ukážu odkaz...
Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní!
Nejde mi sem dat ten odkaz :/
Odkaz není potřeba. Dada plenky jsou hodně oblíbené polské plenky, hodně maminek si je chválí.
Dada plenky používáme ještě do dnes a jsem s nimi spokojená, jsou srovnatelné s pampers, ale cena je někde úplně jinde 🙂. Začala jsem je používat jak bylo malému asi půl roku. Občas to střídáme s jinýma 🙂, ale celkově spokojenost 🙂
Dada používám i u druhé dcery a jsem maximálně spokojena ☺
já jsem jedna z mála, co je nenadchly... Připadaly mi oproti pamperskám rychle na dotek hodně mokré. Mám raději toujours Lidlu
Jiné nepoužívám, pro mě top ! Jsou z Česka a nejlepší,žádné kožní problémy, moc příjemné, nepachnou. chce to určitě vyzkoušet.
Já jsem Dada plenky také zkoušela a můj názor je, že nejsou špatné, nejsou moc tenké a na to, že jsem četla spoustu dobrých recenzí na ně, jsem z nich nebyla úplně odvařená a hledala dál :D my jsme zakotvili i šmoulích (teď už sovičkových) plenkách z Albertu, případně Lidlovských a u těch už zůstaneme 🙂
Vyzkousela jsem je u dcery. Tehdy meli dva druhy. Jedny tenke Fit (nebo tak nejak, byvaly v akci v krabicich) a druhe hrubsi Premium. Ty tenke byly fajn, ale ty hrubsi nacucavaly moč jen ve predni casti, takze dceri nekolikrat plenka pretekla predem pres bricho a zadek byl uplne suchy.
Ted u dvojcat je nekupuju vubec, u nich jsem spokojena s oranzovyma Pamperskama a smoulama (mam zasoby, takze jeste smouly) z Alberta.
Dada plenky zkoušíme teď, ale vrátím se k pamperskám premium care, ty dada se mi na dotek zdají vlhké a malý má červenější kůži kolem pindíka i na zadečku...takže za mně ne=) ale spousta maminek je spokojených, asi sedne každému něco jiného🙂
Dada plenky jsem taky zkoušela a moc mě nenadchly. Na noc používám Huggies, ty vydrží a neprotečou. Přes den šmoulí plenky, ale ty jsou za dvě hodin totálně nacucané a kolikrát i protečou, takže přebaluju často.
Dnes jsem poprve vyzkousela dada plenky,cekala jsem zazrak,ten se vsak nekonal. Jsou heboucke, ale to je tak vse. Jsou podle me srovnatelne s pampers nebo babylove. Smrdi. Kdyz je tam nacurano,jsou pomerne dost mokre na dotek.
A kamaradce se po nich mala oprudila a pry hodne. Asi vyberu dva baliky co mam a vratim se k babylove.
já DADA používám a teda za sebe super, hlavně i díky ceně...
Maminky, které řešíte co s sebou do porodnice: tady jsem našla fajn porodní balíček za dobrou cenu: Plenky DADA, NOVOROZENECKÝ BALÍČEK DO PORODNICE
<a href="https://www.nejlevnejsiplenky.cz/action/Affilia... title=
Tady na tom odkazu jsem.našla ty plenky za super cenu a neni clovek závislí na nikom kdo je ma privezt a zaplatit se daji az za 14 dní ;)
Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní!