Dada pleny, jsou dobré?

kikijacob
16. říj 2017

Me se líbí a libi se mi i cena, ale nebudu kupovat zajíce v pytli, co na ně říkáte vy?? Znáte je?? Ukážu odkaz...
Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní!

kikijacob
autor
16. říj 2017

Dětské plenky DADA se slevou u nás skladem. Zboží můžete zaplatit za 14 dní!

kikijacob
autor
16. říj 2017

Nejde mi sem dat ten odkaz :/

rebe
16. říj 2017

Odkaz není potřeba. Dada plenky jsou hodně oblíbené polské plenky, hodně maminek si je chválí.

caseopea
16. říj 2017

Dada plenky používáme ještě do dnes a jsem s nimi spokojená, jsou srovnatelné s pampers, ale cena je někde úplně jinde 🙂. Začala jsem je používat jak bylo malému asi půl roku. Občas to střídáme s jinýma 🙂, ale celkově spokojenost 🙂

verunelka
16. říj 2017

Dada používám i u druhé dcery a jsem maximálně spokojena ☺

jipe
16. říj 2017

já jsem jedna z mála, co je nenadchly... Připadaly mi oproti pamperskám rychle na dotek hodně mokré. Mám raději toujours Lidlu

caseopea
16. říj 2017

@jipe Já má právě opačnou zkušenost právě z těmi z Lídlu 🙂. Ale každému miminku sedí něco jiného. Mě je jednou malý po nich osypal, ale asi špatný balík nebo co. Pak už se to nestalo.

petrasipkova1
16. říj 2017

Jiné nepoužívám, pro mě top ! Jsou z Česka a nejlepší,žádné kožní problémy, moc příjemné, nepachnou. chce to určitě vyzkoušet.

syrinxka
17. říj 2017

Já jsem Dada plenky také zkoušela a můj názor je, že nejsou špatné, nejsou moc tenké a na to, že jsem četla spoustu dobrých recenzí na ně, jsem z nich nebyla úplně odvařená a hledala dál :D my jsme zakotvili i šmoulích (teď už sovičkových) plenkách z Albertu, případně Lidlovských a u těch už zůstaneme 🙂

alcar
17. říj 2017

Vyzkousela jsem je u dcery. Tehdy meli dva druhy. Jedny tenke Fit (nebo tak nejak, byvaly v akci v krabicich) a druhe hrubsi Premium. Ty tenke byly fajn, ale ty hrubsi nacucavaly moč jen ve predni casti, takze dceri nekolikrat plenka pretekla predem pres bricho a zadek byl uplne suchy.
Ted u dvojcat je nekupuju vubec, u nich jsem spokojena s oranzovyma Pamperskama a smoulama (mam zasoby, takze jeste smouly) z Alberta.

vanea
17. říj 2017

Dada plenky zkoušíme teď, ale vrátím se k pamperskám premium care, ty dada se mi na dotek zdají vlhké a malý má červenější kůži kolem pindíka i na zadečku...takže za mně ne=) ale spousta maminek je spokojených, asi sedne každému něco jiného🙂

sirka1
17. říj 2017

Dada plenky jsem taky zkoušela a moc mě nenadchly. Na noc používám Huggies, ty vydrží a neprotečou. Přes den šmoulí plenky, ale ty jsou za dvě hodin totálně nacucané a kolikrát i protečou, takže přebaluju často.

marenkav
23. říj 2017

Dnes jsem poprve vyzkousela dada plenky,cekala jsem zazrak,ten se vsak nekonal. Jsou heboucke, ale to je tak vse. Jsou podle me srovnatelne s pampers nebo babylove. Smrdi. Kdyz je tam nacurano,jsou pomerne dost mokre na dotek.
A kamaradce se po nich mala oprudila a pry hodne. Asi vyberu dva baliky co mam a vratim se k babylove.

dlouhanozka3
25. říj 2017

já DADA používám a teda za sebe super, hlavně i díky ceně...

kikijacob
autor
26. říj 2017

Maminky, které řešíte co s sebou do porodnice: tady jsem našla fajn porodní balíček za dobrou cenu: Plenky DADA, NOVOROZENECKÝ BALÍČEK DO PORODNICE
<a href="https://www.nejlevnejsiplenky.cz/action/Affilia... title=

kikijacob
autor
26. říj 2017

Tady na tom odkazu jsem.našla ty plenky za super cenu a neni clovek závislí na nikom kdo je ma privezt a zaplatit se daji az za 14 dní ;)