Zdravím maminky 🙋🏻♀️
Chci se zeptat, ke zde někdo, kdo jezdí kupovat DADA pleny,přímo do Polska?
Případně kam a na kolik vyjdou?
Mockrát díky za reakce 🙂
Ja jezdim taky do Biedronky,mam to kousek. A presne ceny,jak psala pani. Bez akce 160-180 (maji dva druhy) a s akci asi 120. Ty akce maji hodne casto.
Taky si pro ně jezdím přímo do Polska do Biedronky, máme to asi 40 km. Ceny jako jsou uvedeny v předchozích příspěvcích. 😉
Holky a sledujete někde akce na netu? Mají web? 120 Kč je super. Jinak v Albertu ty se sovičkami jsou stejne jako Dady od výrobce Ontex. Sovičky jsou pro český trh, Dady pro Polský. V Albertu když je akce tak jsou za 169 Kč, opakuje se cca po 3 měsících.
Koupila jsem je v Brně v tvojedrogerie.cz za 169Kč balík a dovezli mi ho až domů zdarma. Milujeme Dada plenky, opravdu top.
Holky, kolik je kusů v jednom balíku? Zajímají mě hlavně vel.1 a 2.
@lisianne ty v Albertu kdysi se dali srovnat s Dada. Ale ted udelali nejakou inovaci a je to děs. Maji uvnitr nejaky gel, parkrat se dceri natrhli, kdyz jsou po noci nacurane tak prosakuji.. no proste hruza. A to jsem do te doby jine nekupovala. Ted si nechavam dovazet Dady a opet jsem spokojena.
V pondělí jsem byla v biedronce, bydlim na hranicich. Byla akce ze kdyz vezmes dva balíky, vyjde 120kc balik jinak 180 (brala jsem trojky, 60ks takze 2kc za plinku)
@lisianne web maji biedronka.pl
Dobrý den kolik výjde v polsku dada velikost 1 a 2?
@sonik8721 mě je vozi kolegyne. Prodávají je v polském suprosu Biedronka. Cena bez akce je kolem 180.ale teď mi kupovala v akci a vysli cca na 120kc