Ahoj holky,
kupujete svým malým dětem značkové crocsy nebo obyčejné levné napodobeniny? Normální boty kupujeme samozřejmě kvalitní, ale řeším, jak to uděláme s botama k vodě, sandálky mi nepřijdou k vodě praktické, tak bych chtěla koupit Crocsy. Nepřijde Vám zbytečné kupovat drahé, když to na nohu vezme párkrát na koupališti a případně na dovče u moře? Děkuju za názory 🙂
@zuzineckah děkuji za názor 🙂
My na koupaku, u vody chodime bosi..jinak bych koupila ty botky primo do vody, nevlezou tam kaminky 🙂
16 měsíců je na Crocsy málo... Já bych doporučila k vodě Keeny :o) Ty jsou pro malé děti ideál, mají pevnou špičku, neokopou se a dá se v nich do vody. Ty Crocsy jsou lehké a dětem se v nich chodí blbě... Mně v nich dcerka začla chodit až tak v necelých třech, do té doby z nich vypadávala, zakopávala... Jinak kupuju levné napodobeniny.
Crocsy jsme kupovali taky vloni k vodě, když byly male 2roky a i tak v nich spíše šoupala nohama. Nehledě na to, že na konci léta jí už byly malé. Já bych šla taky do Keenu. Letos nad nima taky přemýšlíme 🙂
Nebo ještě jsem tady četla chválu na Vivobarefoot (maji i do vody)
@dundee88 u nas crocsy na bazen, jinak na leto a teple pocasi keeny (waterproof) - vloni v nich mala prochodila sezonu a letos bude nejinak. U vody i pokud ok teren na boso.
@nikypiky92 mrkni na keen cnx - ala barefood pro deti i dospele 🙂 jen napr co mam ja, tak jsou cnx spis na uzsi nohy, u detskych si ted nejsem jista avsak myslim ze taky spis na uzsi nozky
děkuju za příspěvky, ty Keeny mě zaujaly, ale zdá se mi zbytečné pořizovat ty a ještě klasické sandálky, nevím, jestli by se oboje unosily. Ale zase nevím, jestli jsou Keeny pro tak malé dítě vhodné, kdyby v nich chodilo dítě místo klasických českých sandálků s pevnou patou?
@dundee88 moje dcery chodí jen v Keenech, jiné sendály nemají.
Crocs jedine original. Fejky jsou pro deti hnus.
@anetka1701 já si právě nejsem jistá, jestli pro rok a půl staré dítě jsou dostačující. Pro tříleťáka a dál už budou určitě vhodné 🙂
@dundee88 mně přijde že pevné jsou dost. Nikdy se nestalo že by měla některá z holek problém že nemá vysokou pevnou patu - vlastně nikdy takové sandály neměli a obě jsou naprosto v pohodě. Kupuju jim Keeny od prvních botiček (sama jiné boty nenosím). Ale to je jen můj názor :o)
@dundee88 ještě mi napadá, že když měl malý cca ten rok a půl, tak jsem měla pro něj na léto dvoje sandálky od Primigi. Taky byly skvělé, pevné a zároveň vzdušné.
@zuzineckah sandálky Primigi vypadají taky docela dobře, ale musím říct, že mě nejvíc zaujaly ty Keen jak psala @anetka1701 Zkusím malému vyzkoušet a pokud mu budou sedět, půjdeme do nich 🙂 moc díky! 🙂 🙂
@dundee88 sice nejsem anetka, ale u tech keenu jak jsem zminila vyse se zamer aby byly i waterproof tj do vody. Nase v nich protapala cele leto, u vody i na horach kdyz bylo teplo. Napr Rockpoint ma i male detske velikosti, tak tam muzete obhlidnout a pripadne i vyzkouset.
@anetka1701 ja souhlasim 😀 u nas co do sportovni obuvi frcime vsichni, vcetne zimy.
Ortopedie rozhodně nedoporučila crocsy, ničí nožku kor pro tak malé dítě,takze sandalky s pevnou zábranou na patu
Našemu prckovi je 19 měsíců, botičky mu kupujeme kvalitní (Pediped, Kidofit). U vody bude chodit bosky, ale potřebovali jsme koupit botky do bazénu, nechci, aby tam ťapkal bos na záchodech a ve sprše. Koupila jsem "crocsy" v dětské obuvi za cca 200Kč. Myslím, že za těch 5 minut týdně si v nich nožky nezničí. Jinak ho v nich chodit nenecháme a nenechali bychom ho chodit ani v originálních, pro děti je to na běžné nošení naprosto nevhodná obuv.
@dundee88 nekupuji žádné napodobeniny 🙂 Crocs se nám u moře osvědčily, nicméně je to opravdu jen chvilková bota k vodě a dítě by v ní jinam chodit nemělo. Takže pokud nechceš zbytečně vyhazovat, tak bych mrkla na jinou kvalitní botu, kterou lze v létě víc vynosit. Kvalita tě vždycky bude stát víc peněz, ale ta využitelnost může být širší a dlouhodobější 🙂