Co z výbavičky se vyplatí pořídit v Německu?

zuzichichi
22. čer 2015

Ahoj maminky, mám dotaz, zda některá z Vás nejezdí nakupovat do Německa, či tam dokonce nežije. V létě chceme do Drážďan a tak mne zajímá, zda není lepší něco pořídit tam. Všude se píše, jak je Německo kvalitnější, když už ne levnější díky zásahu ČNB. Co se vyplatí nakoupit v Německu? Nějaká kosmetika, prací prášky, vybavení pro miminko? Prosím o konkrétní značky, jelikož nejsem němčinou vybavená.

Děkuji Zuzka

zuzichichi
autor
24. čer 2015

Nikdo nic? ☹

gamma
24. čer 2015

Já nakoupila v Drážďanech postýlky (IKEA), chůvičku, prací prášek....ale už je to 4 roky 🙂

zuzichichi
autor
24. čer 2015

@gamma Děkuji

frankie
29. čer 2015

Já si objednávám z Německaprací prášky, gely, pro děti kosmetiku nejvíc bübchen.

alboo
29. čer 2015

No, my tam nakupujeme UM, jelikož sem vůbec nekojila, tak tam vyjde např náš HIPP o víc než 100 méně na krabici, pak tam kupuju skleničky od HIPPu a tak. Jinak je tam všeobecne drogerie a kosmetika na nás i dítě (ale na něj nic moc nepoužívám) levnější a kvalitnější, běžně je všude třeba velký sortiment od Sebamedu, Hippu (což tady nic extra), jo a vlastně pokud třeba plánujeě používat vhlčený ubrousky, tak třeba zase od Hippu vyjdou u nich i proti naší ceně skoro zadarmo 🙂
pak třeba jednorázový pleny třeba pamper - mají tam trochu jiný rozdělení druhů, ale jejich jakoby premiový jsou jako naše superprémový, pak já kupuju pleny v dm, a tam jsou levnější než tady
jinak výbavičku jsem tam konkrétně nekupovala, jen nějaký pleny, ale pak časem tak občas zajedem už jen třeba kuli tomu UM a to nejen cena hippu, ale mají všeobecne levnější a kvalitnější UM (Bebibita, Milasan a tak)
jo a pak si tam kupuju konzervy pro kočky, věci na pečení, čokolády, ale to sem nepatří 😎

zuzichichi
autor
2. črc 2015

@frankie
@alboo děkuji za tipy 🙂

veronicka89
2. črc 2015

Ono zalezi co chces kupovat - ptz v akci se daji sehnat super veci za super ceny - ALE hlavne znackove ...

Takze pokud chces znackove dudliky, vanicky, kocarky apod vyplati se ...

Jinak asi nic moc , krom kosmetiky ---

I plinky jsou kdyz jsou v akci v CR levnejsi ...

Ja nakoupila veci hlavne v polsku ( v CR ale od polsykch dodavatelu)
Vanicku , hrebinek atd atd

Takze nemecko ANO - hlavne akce nebo ONLINE - ale spise drazsi veci.
Jinak asi praci prasky kosmetiku.

lennus
2. črc 2015

Určitě obchod Primark, znám z Londýna, nakupovali jsme i ve Vídni a Primark je už i v Drážďanech. Pěkné, levné a kvalitní věci pro prcky, ale i dospělé.

jipe
2. črc 2015

Oblečení - Primark, CA, HM,.. Primark má oproti ČR levnější ceny, CA a HM, apod. srovnatelné, ale byl tam o hodně větší výběr než v ČR. Pak vím, že se do Německa hodně jezdí pro drogerku (prací prášky), ale my jsme byli v těch obchodních centrech v centru, do nějakého hypermarketu už se nám nechtělo

veronicka89
2. črc 2015

jeste obchody : kamenne i online

http://www.ernstings-family.de/

http://www.nkd.com/

🙂

zuzichichi
autor
2. črc 2015

@veronicka89 Děkuji moc 🙂

zuzichichi
autor
2. črc 2015

Děkuji moc všem 🙂

linee
2. črc 2015

@zuzichichi sousedi tam jezdi, uz mají rocniho prcka, je tam o tretinu levnejsi prikrmy pro nej (Hipp), spodarky, ponožky, obleceni HM a obchody na Prager Strasse (u nadrazi smerem do centra) a jak psaly holky i vetsi vyber. Pry jednou za cas se to rozhodne vyplati dokonce i za cenu benzinu.

hhaannaa
Odpověď byla odstraněná
Zobraz