Holky, máte některá zkušenosti s postýlkami pro mimi z Ikei? Jsou dost betelné? A kupovala některá z Vás tam i matraci? Která je lepší pro novorozence, měkčí nebo tvrdší ? děkuji za Vaše odpovědi ♥
Také jsem měla na dvě děti postýlku z Ikei za asi 800 Kč (tu nejjednodušší, přírodní barva). Mezi prvním a druhým mimčem jsem ji také skládala a rozkládala. Matraci jsem měla odjinud.
V případě zájmu mohu nabídnout jak postýlku, tak kokosovou matraci + prostěradlo + látkové chrániče kolem postýlky z Ikei v růžové barvě. Již nevyužíváme nic z toho. Když tak písni do zpráv.
Máme doma tu nejlevnější postýlku z Ikey. A je super 🙂
A matraci tedy od jinud. Ale spíš bych koupila tvrdší,kvuli zadum mimča.
Kupovala jsem postylku, matraci, pak jsme si sama postylku natrelajak jsem chtela, byla jsem spokojena, kdyz jsem se o ni oprela, neprevratila se, polohovatelna, matrace byla nejaka s kokosovou tvrdsi casti... Jako na cenu ta kvalita dobra. Pak jsme z ni odstranili predni cast, vyztuzili a je z toho super detsky gauc s velkymi polstari, takze se to da pak i takhle vyuzit:D
dtest prosinec ikea jedina prosla
Mame jejich postylku, ale ne tu nejlevnejsi, ale porad tu co ma vsude sprusle a je super, byla u jednou slozena pri stehovani a porad super, nevijkle se. Mame i jejich matraci, tu nejtvrdsi a po roce je fajn, neni prolezela, podle me dostacujici..
Postýlka z Ikea vyhrála v Dtestu
betelné? Jakože by to malé mrně mohlo tu postýlku nějak rozbít?🙂 My máme úplně obyčejnou za pár šupů a jsme max. spokojení jak my, tak i obyvatelka postýlky🙂 Rozhodně bych se postýlek z Ikey nebála 🙂
máme tu nejlevnější a spokojenost 🙂
Taky máme tu nejlevnější s kokosovou matrací a naprostá pohoda 🙂 Ani jsem nevěděla, že vyhrála dTest.
Taky spokojenost 🙂 Máme tedy jen postýlku, matraci odjinud.
na syna jsem mela taky tu postylku za 800 a je super.Madraci sme meli taky z Ikey.Akorat si uz nepamatuji kterou.Od zari je bude pouzivat nase druhatko 🙂
Taky jsme koupili uplne tu nejlevnejsi postylku a matraci taky jinde. Postylka je super dekorace 😀 Mala spi uz od narozeni se mnou v posteli a chlap se odstehoval do druheho pokoje, protoze se potrebuje vyspat do prace. Ale urcite ji casem vyuzijeme. Jo a akorat se s tim trochu navztekal, kdyz to daval dohromady, protoze tam byly vetsi srouby nez diry 😖
Mám i postýlku i matraci, obojí přežilo dvě děti a několik rozložení a složení. Nevidím rozdíl mezi postýlkou z ikea za 1500 a designovou za 5000, tedy ve funkci.