Co říkáte na postýlky z Ikei?

weronikad
1. kvě 2016

Holky, máte některá zkušenosti s postýlkami pro mimi z Ikei? Jsou dost betelné? A kupovala některá z Vás tam i matraci? Která je lepší pro novorozence, měkčí nebo tvrdší ? děkuji za Vaše odpovědi ♥

brightnwhite
1. kvě 2016

Mám i postýlku i matraci, obojí přežilo dvě děti a několik rozložení a složení. Nevidím rozdíl mezi postýlkou z ikea za 1500 a designovou za 5000, tedy ve funkci.

sonik05
1. kvě 2016

Také jsem měla na dvě děti postýlku z Ikei za asi 800 Kč (tu nejjednodušší, přírodní barva). Mezi prvním a druhým mimčem jsem ji také skládala a rozkládala. Matraci jsem měla odjinud.
V případě zájmu mohu nabídnout jak postýlku, tak kokosovou matraci + prostěradlo + látkové chrániče kolem postýlky z Ikei v růžové barvě. Již nevyužíváme nic z toho. Když tak písni do zpráv.

annie2015
1. kvě 2016

Máme doma tu nejlevnější postýlku z Ikey. A je super 🙂
A matraci tedy od jinud. Ale spíš bych koupila tvrdší,kvuli zadum mimča.

micaella23
1. kvě 2016

Kupovala jsem postylku, matraci, pak jsme si sama postylku natrelajak jsem chtela, byla jsem spokojena, kdyz jsem se o ni oprela, neprevratila se, polohovatelna, matrace byla nejaka s kokosovou tvrdsi casti... Jako na cenu ta kvalita dobra. Pak jsme z ni odstranili predni cast, vyztuzili a je z toho super detsky gauc s velkymi polstari, takze se to da pak i takhle vyuzit:D

challidona
1. kvě 2016

dtest prosinec ikea jedina prosla

craki
1. kvě 2016

Mame jejich postylku, ale ne tu nejlevnejsi, ale porad tu co ma vsude sprusle a je super, byla u jednou slozena pri stehovani a porad super, nevijkle se. Mame i jejich matraci, tu nejtvrdsi a po roce je fajn, neni prolezela, podle me dostacujici..

andy80
1. kvě 2016

Postýlka z Ikea vyhrála v Dtestu

rousse
1. kvě 2016

betelné? Jakože by to malé mrně mohlo tu postýlku nějak rozbít?🙂 My máme úplně obyčejnou za pár šupů a jsme max. spokojení jak my, tak i obyvatelka postýlky🙂 Rozhodně bych se postýlek z Ikey nebála 🙂

ojo
1. kvě 2016

máme tu nejlevnější a spokojenost 🙂

suzina08
2. kvě 2016

Taky máme tu nejlevnější s kokosovou matrací a naprostá pohoda 🙂 Ani jsem nevěděla, že vyhrála dTest.

dc2015
2. kvě 2016

Taky spokojenost 🙂 Máme tedy jen postýlku, matraci odjinud.

zmrzlinka
2. kvě 2016

na syna jsem mela taky tu postylku za 800 a je super.Madraci sme meli taky z Ikey.Akorat si uz nepamatuji kterou.Od zari je bude pouzivat nase druhatko 🙂

jennnyg
2. kvě 2016

Taky jsme koupili uplne tu nejlevnejsi postylku a matraci taky jinde. Postylka je super dekorace 😀 Mala spi uz od narozeni se mnou v posteli a chlap se odstehoval do druheho pokoje, protoze se potrebuje vyspat do prace. Ale urcite ji casem vyuzijeme. Jo a akorat se s tim trochu navztekal, kdyz to daval dohromady, protoze tam byly vetsi srouby nez diry 😖