Co oblékáte miminku na doma, na spaní?

babyver30
9. kvě 2017

Holky, co davate miminku na doma, na spani? Pouzivate overalky? Nebo dupacky a nebo teplacky a bodicko?
Diky

lucyp13
9. kvě 2017

Overalek,nejjednodussi,dupacky jsem nepochopila

barumat
9. kvě 2017

Na noc overálkové pyžamo. Dokud byla malá, spala ochotně zachumlaná. Od cca 10 měsíců se mele a odkopává, tak když je chladno, dávám ještě fleecový overal a nepřikrývám. Přes den na spaní nepřevlékám, jen sundám mikinu a když teď už leze a má tepláky a ponožky, tak jí místo nich dám tenký tepláčky s ťapkama nebo punčocháče. Máme doma trochu chladno 😉

verca156
9. kvě 2017

my dáváme bodíčko s dlouhým rukávem a spací pytel a ještě přikryju peřinkou jinak paseme celou noc 😀

cherris
9. kvě 2017

Malý se narodil v létě, to spal v bodýčku s dlouhým rukávem a holýma nožkama lehce přikrytý, od podzimu spí v bavlněných overalech většinou bez přikrytí. Máme doma asi 20 stupňů a stejně věčně vypadá, že spal ve vaně🙂

swetlusska
10. kvě 2017

My dávali overal, dokud z něj nezačal po týdnu růst, takže jedu bodýčka a volnější kalhoty a ještě pytel na spaní 😉

hanih
10. kvě 2017

Na spaní v létě když je teplo bodýčko, v zimě overal a co se začala odkopávat, dáváme jí místo peřinky pytel na spaní (na radu doktorky se snažíme nemít v ložnici víc než devatenáct stupňů, tak aby jí nebyla zima, když se odkope). Na spánek přes den nechávám to, v čem zrovna je, ale většinou stejně spí venku v kočárku, takže oblečení na ven.

anettta3
10. kvě 2017
Uživatel anettta3 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od anettta3.

Ahojte maminky, chci se zeptat, jaké máme zkušenosti s oblečením pro miminka z LIDL http://www.letakomat.cz/lidl/kompletni-letak-xxl-tyden/?page=13#preview? Začínám si pomalinky dokupovat nějaké ty věcičky pro prcka a se mi líbí např i věcičky co mají nyní v Lidlu a zejména oni to mají vždy za dobrou cenu, jen trošku se bojím té kvality, starší dcerce jsem vždy kupovala jen věci z kvalitních obchodů, tak se nevím trošku rozhodnout.

hanih
10. kvě 2017

@anettta3 My máme z Lidlu punčocháče a pár triček. Punčocháče dobrý, trička byla brzy taková vytahaná a neforemná.

liynks
11. kvě 2017

@anettta3 my z Lidlu dost věci dostali a za mě teda super! Jen mají ty velikosti větší...

babyver30
autor
11. kvě 2017

@anettta3 ja si z Lidlu poridila pro miminko nejake vecicky, takze zatim nevim, jaka bude kvalita, ale z okoli si to lide chvali 😉

lpch
11. kvě 2017

Pres den oblikam bodycko s nejakymi teplacky nebo polodupackami. Mam i par dupacek, ale ty oblikam minimalne, bodycko je pod ne neprakticke a kosilky se casto pokrci a vytahnou. Na noc davam overalek, aby porad nemel stazene brisko v pase ( ma samozrejme plinecku, ale krome te uz jej nic netlaci).

mr_falko
11. kvě 2017

overaly bud s tapkama na zimu, nebo bez tapek a s kratkym rukavem na leto...