Maminky prosim Vas,muzete mi poradit co mam nasemu prckovi oblect na Vanocni focení? Popripade mi poradit nejaky odkaz kde to koupit za nejakou solidni cenu,nebo jeestli by z Vas nektera mela na prodej? je nam 8 mesicu...🙂 Predem Mockrat dekuji za napady a rady...🙂
Ladila bych podle pozadí ateliéru. Speciální vánoční oblečky jsou otázkou vkusu. Každopádně bych se vyhla vzorovaným materiálům - kostičky, proužky a překombinovaným divokým barvám. Ve většině případů upoutají víc pozornosti než samotný fotografovaný objekt a to je špatně. Pozor i na nenápadně jemné vzorování. Na fotce nadělala paseku košile s jemňounkým vodorovným proužkem. Foceno profi fotografem.
Pokud se budete fotit se synem i vy, vypadá moc hezky, když jste oba/všichni sladění do podobných barev. Tak nějak to signalizuje, že k sobě patříte. 🙂
synovi 7 měsíců starému jsem na focení v ateliéru v březnu pořídila na internet. bazaru béžové pláťáky a k tomu košili s kr.ruk. Na Vánoce bych jen zvolila vánoční barvy, asi něco do červena nebo zelena, nebo i bílou, a k tomu jen pak zvolila vánoční dekorace (něco si můžete přinést sami, něco třeba bude mít fotografka) - červené nebo zelené v lidovém stylu nebo stříbrná (bílé oblečení) v luxusnějším stylu... Záleží čistě na Vás, jaký máte vztah k českým Vánocům, někomu nevadí Santa Clausové, takže dětem pořizují různé červené čepičky s bílou bambulí, skřítkovské oblečky - určitě taky seženete na bazaru v dobrém stavu... Hodně inspirace najdete na google.com/obrazky, když si zadáte "vánoční focení dětí".
Já mezi Obrázky na google hledám cokoliv neustále a vždycky úspěšně.