Co obléct prckovi na vánoční focení?

lucinka95
7. lis 2015

Maminky prosim Vas,muzete mi poradit co mam nasemu prckovi oblect na Vanocni focení? Popripade mi poradit nejaky odkaz kde to koupit za nejakou solidni cenu,nebo jeestli by z Vas nektera mela na prodej? je nam 8 mesicu...🙂 Predem Mockrat dekuji za napady a rady...🙂

olusenka
7. lis 2015

synovi 7 měsíců starému jsem na focení v ateliéru v březnu pořídila na internet. bazaru béžové pláťáky a k tomu košili s kr.ruk. Na Vánoce bych jen zvolila vánoční barvy, asi něco do červena nebo zelena, nebo i bílou, a k tomu jen pak zvolila vánoční dekorace (něco si můžete přinést sami, něco třeba bude mít fotografka) - červené nebo zelené v lidovém stylu nebo stříbrná (bílé oblečení) v luxusnějším stylu... Záleží čistě na Vás, jaký máte vztah k českým Vánocům, někomu nevadí Santa Clausové, takže dětem pořizují různé červené čepičky s bílou bambulí, skřítkovské oblečky - určitě taky seženete na bazaru v dobrém stavu... Hodně inspirace najdete na google.com/obrazky, když si zadáte "vánoční focení dětí".
Já mezi Obrázky na google hledám cokoliv neustále a vždycky úspěšně.

mandala
7. lis 2015

Podle mne je dobré si zjistit, jaké pozadí bude v ateliéru a podle toho ladit. Jinak si myslím, že by to chtělo něco svátečního, určitě košili a zbytek už podle vkusu každého, přikládám fotku pro inspiraci 😉

veraga
8. lis 2015

Ladila bych podle pozadí ateliéru. Speciální vánoční oblečky jsou otázkou vkusu. Každopádně bych se vyhla vzorovaným materiálům - kostičky, proužky a překombinovaným divokým barvám. Ve většině případů upoutají víc pozornosti než samotný fotografovaný objekt a to je špatně. Pozor i na nenápadně jemné vzorování. Na fotce nadělala paseku košile s jemňounkým vodorovným proužkem. Foceno profi fotografem.
Pokud se budete fotit se synem i vy, vypadá moc hezky, když jste oba/všichni sladění do podobných barev. Tak nějak to signalizuje, že k sobě patříte. 🙂