Ahoj chtěl bych se zeptat co se u vás nosí za pyžama respektive zda overaly ve starším věku.
Ve světě je to prý "in"
(odkaz z nextu: http://www.next.co.uk/g392594s1#894198g39 )
Díky,Lukáš
Jeden overal naše čtyřletá dcera má, a nám nevyhovuje, protože když jde rozespalá v noci na záchod, tak se musí celá svléknout a pak si to neumí obléct.
Také vidím hlavní problém v tom nočním WC, jinak je ten overálek moc pěkný 😉 . Naše děti mají klasické pyžámka, v zimě dlouhá, v létě krátká, plus teda dcerka má několik nočních košilek 😉.
jooo, to jsem měla jako malá a nenáviděla jsem to :oD :oD
dokud měly plíny, tak overaly a od těch cca 3 let nosí pyžama případně noční košile... na wc je overal fakt o ničem..
Tak naše starší nosi od 18 měsí klasické pyžamko,učily jsme v noci na nočník a overal v tomhle je fakt na prd a u těch pyžamek a později košilek jsme zůstaly a u druhé to budu asi praktikovat stejně 🙂
Upřímě za sebe mi to pro starší děti-myšleno od 6 let vejš příjde poněkud zvláštní,ale to je jen můj osobní názor.
Omlouvám se za příspěvek mimo téma, ale proč si muž založí profil na mateřském fóru, aby se zeptal v čem spí naše děti???
@anina32 - abys klikla na jeho odkaz 😉
@laska.nezna.hranic To mě nejdřív napadlo taky, ale řekla bych že to nevypadá na jeho stránky. Nevím asi už mám schízu 🙂 , ale radši bych tu noční úbory svých dětí nerozebírala, kdo ví kdo a proč se o to zajímá :-P
@anina32 já bych za tím viděla asi rodičovský spor (nebo spor matky s puberťákem) a hledání podpory pro nebo proti pořízení tohodle typu pyžama pro staršího kluka. Nebo marketingový průzkum někoho, kdo se chystá tenhle typ pyžam nabízet a prodávat u nás.
nevíhoda asi bude ten záchod ale já ho nosila ještě skoro v pubertě na spaní a super 😀
mě přijdou overaly praktické jen pro malé děti a nebo pak až jako modní věc pro ty dostatečně velké. jakmile dítko končí s plínkama, tak mi overal, lacláče a všechno na ten způsob přijde nepraktické. zdlouhavě a nepohodlně se to sundává a dítko ještě neumí počkat než se rodič popere s oblečením. náš syn ještě tak dva nebo tři overaly má, teplejší, protože se dost odkopává a naštěstí čůrá na záchodě na stojáka, takže s tím není problém. holčičce stejného věku bych ale overal rozhodně nedala 😅
@luke111 u nás mají na spaní overaly všechny tři děti včetně 13leté "víkendové" dcery - ta u nás nespí v ničem jiném než v overalu, malí to střídají s kraťasovým pyžamem (syn) a nočními košilkami (dcerka). Dostali je na Vánoce a na to, že je to oblečení, z nich byli všichni nadšení.