Ahoj, potřebuji od vás radu, co koupit malému. Jo, samozřejmě jsem koupila nějaký trička,body, dokonce mám i pidi tenisky 🙂 Co mě ale zajímá je to, co vám by udělalo radost, kdyby jste dostali? Když se někomu narodí dítě,tak si myslím, že spousta lidí mu koupí to samé jako např. tričko...je něco, co jste nedostali ale přitom by vám to udělalo větší radost/užitek jak to tričko? 🙂 něco co je pro malé potřebné,ale málo koho to napadne ? doufám, že jsem se dobře vyjádřila 🙂
Ahoj,záleží kolik do toho chceš dát.Mně se už ptali rodina co by sme chtěli pro malého a ja sem si zapřála foceníčko..1.syna mam profi odfoteneho až v roce a hrozně ma to mrzí.Takže nejaký poukaz si myslím že určite poteší.Hezká spomínka a když se budou koukat na fotky tak si spomenou na tebe 🙂
U 1.syna sem jěště od mojí šefoví dostala malej řetízek s letadielkom.Malý ho nenosí dennodenne ale pri nejakej príležitosti.Mně to prišlo hrozně milé a neobvyklé.Hodně štestí pri výběre
Taky trochu záleží na mamince malého. Pokud bude používat látkové pleny, třeba ji potěší nějaká nobl plena nebo příslušenství, případně kalhotky ušité pro látkové pleny. Pokud bude chtít nosit v šátku, třeba by ocenila návleky na nožičky. Pokud bude kojit a případně si mrazit mléko, může ocenit kelímky nebo sáčky na mrazení.
Nebo kosmetiku na malého, kterou hodlá používat. Já bych třeba místo vlhčených ubrousků, které jsem pořád dostávala a nepoužívala ocenila lahvičku olejíčku od Weledy. Jeden z bezva dárků, co jsem dostala byly protiskluzové ponožky a návleky na kolínka, ale to je pro větší, až začne lézt. Také jsem dostala sadu dětských talířů a příbor, dlouho ležel ve skříni, ale když na něj přišel čas, ocenila jsem to.
Já z nevhodných dárků dostávala jednorázové pleny a vlhčené ubrousky (nepoužívala jsem a většinu jsem poslala do kojeneckého ústavu). Pak piditrička s krátkým rukávem, která jsem naprosto nevyužila a ponožky- synek měl velké nožičky a většina ponožek když je dostal mu byly malé.
Naopak bych chtěla kosmetiku od Weledy, spací pytel a protislintací návleky na manduku.
Jak bylo receno,domluv se s maminkou,ja.napr. plenky a ubrousky ocenila,byly to.nejvdecnejsi darky..prcek nezvracel,takze obleceni co jsem nakoupila a i dostal neunosil..ten darkovy poukaz na foceni je dobra vec,ale opet,radeji se domluv,jestli uz nemaji nekoho vyhlednuteho a v zaplave fotografu chce vybirat,ne vzit prvniho ze Slevomatu 😃
první, co mě napadlo, tak určitě již zmíněné focení - poukaz na profi fotky. Ocenila jsem i příbor z Tescomy, sadu jídelních talířků - můžou být plastové či porcelánové nebo různé misky na uchování potravin - dělané pro děti ( např. tescoma nebo lépe tupperware - tam se dá poskládat skvělá sada od příboru přes skvělý neklouzavý talířek, hrníček na čaj a luxusní misky na jídlo na cesty )
A co nějaký dárek pro maminku? Miminko toho dostane spoustu, ale zapomíná se na maminku ta by si nějaký dárek určitě zasloužila. Něco pro inspiraci http://perfectdayscz.blogspot.cz/2014/10/co-by-...
Co koupit nějakou luxusnější věc, kterou si sama maminka pro děťátko většinou sama nepořídí? Zkuste se podívat na kožené capáčky, jsou ušité z biokůže, můžou se nosit i na bosou nožičku a hodí se pro děti, které se učí chodit, nebo i jako módní doplněk do kočárku 😉
http://www.naturbabyshop.cz/kategorie/eko-capac...