Co budete dávat vašim drobečkům do kočárků na zimu? Předpokládám, že všechny budeme mít nějaký fusak, takže mi moc není jasné, jestli ještě dávat kombinézu, nebo jen bundu...?
dávala jsem kombinézu a fusak - když byla malinká, loni měla už jen kombinézu a nebo bundu, fusak jsme ani nevytáhli, protože nebyla žádná zima 🙂 ale tak malému mimču bych určitě dala kombinézku, aby se to nemohlo shrnout a byla v teple, pokud nebude tak zima tak stačí i deka
když byla malinká dávala jsem zimní bundu, svetřík, body s dlouhým, na nožky punčošky a kalhoty a do fusaku, pokud jooo mrzlo tak ještě deku a zakrýt nánožníkem (od zimy jezdila ve sporťáku)🙂
samozrejmě podle počasí jsem dávala a vždy radeji víc vrstev (odložit, rozepnout nebo sundat se to dá vždy) když byla opravdu zima -10 tak mel body, teple ponozky teplačky flees overal a v kočarku berankovy spacak, neky misto berana jen kombinezu a prikryty dekou (uz byl v polosedu)
starší syn konec října, mladší narozený v lednu. Do kočárku jsem dávala v overálku, na to mikinku nebo tenkou flees kombninézu a šup do fusaku, deku jsem nepoužila nikdy a vždycky byli teploučcí
já osobně oběma dětem dávala fusak značky Aesthetic - je sice vyšší cena, ale u obou mi vydržel krásný dva roky, protože se dá dát jak do autosedačky tak do hlubokého a jak dítko vyroste do sportáku a tape tak se k němu zipem pripevní jedna část ještě která je z obou stran ze stejného nepromok materialu kvůli botičkám špinavým a vydrží dítku až tak do roku a půl .. bez problému! a i pod fusak vždycky ještě bundičku či kombinezku. U nás byl ale základ funkční body. Kupovali jsme z merina vlny bodyčka a poté i triko a leginy na oba prcky a neměli spocená zádička, neofouklo je, nebyli promrzlí i když jsme byli venku fakt dlouho v mrazech .. nedám dopustit na základ funkčního oblečení .. a jsem ráda že to dělají i v mrňavých velikostech 😉
Dcera je na konci září, podzim byl vcelku hezký a teplý, takže jsme hodně dávala zavinovačku do autosedačky a na to třeba deku. Na zimu jsem měla starý fusak beránek, takže jsem dávala ten a při mrazech kombinézku. Měla jsem hodně krytou korbičku s teplým nánožníkem, takže v pohodě. 🙂
Dcera je také na konci září a na podzim mívala fleecovou kombinézku (medvídka) a přikrytá byla i dekou. V zimě jsem jí dávala do fusaku a když mrzlo tak měla i teplou kombinézu 😉
A jak to řešíte, nebo budete řešit, když už se na zimu nebude vejít prcek do hlubokého kočáru s fusakem? Na sezení ve sporťáku ještě bude malý. Zvažuju koupit vložnou tašku do sporťáku, aby mu od nohou netáhlo a do toho fusak, nebo jsem viděla i už zateplené tašky, do kterých se už fusak nedává, ale zas mi příjde, jestli to není málo zachumlávací, aby tam prckovi prozměnu netáhlo vrchem.
@hojda fusak ještě koupený nemám, teda ne zimní, právě zvažuju jakou kombinaci dokoupit. Kočárek máme HiTreec Emjot trojkombinaci, malýmu jsou 4 měsíce a je trošku dlouhán, do zimy se do hlubokýho s žádným fusakem vejít nebude. Fusak pokud je teď chladněji máme jarní/podzimní od emitexu. Zatím, než se rozhodnu jak to dokutit na tu zimu.
@1kacaba1 mam pripravenou kombinezku i fusak....uvidime zda bude zima jako vloni ci opravdova zima...