máte někdo? jaké jsou Vaše zkušenosti? jak jste spokojení?
tak jsme chůvičky nakonec koupili, jsou skvělé, jsou opravdu krásně malinké a lehounké, nošení na ruce jako hodinky je velkou výhodou, dosah asi nebude nic moc, ale v našem malém bytě úplně stačí, bydlíme ve 4. patře a bohužel po jednom kroce za domovními dveřmi už nemají signál, ale kupovala jsem je na doma, ne na ven, na pošťačku mi stačit budou 🙂 Jinak zvuk je jasný a chůvička hodně citlivá, zabírá hezky celý pokoj, vibrace jsou výhodou, i když bych je někdy vypla - zatím ale nechávám, nechce se mi hledat v návodu 🙂 dívala jsem se na starší Aventy z bazaru, ale jsem ráda, že jsme koupili tyto nové a digitální, o moc víc jsme za ně nedali, než za ty různé analogové z druhé ruky... snad to tady někomu pomůže 🙂
Tak my je taky máme a jsem s nimi moc spokojená. Hlavně možnost nošení na ruce a nemuset přemýšlet, když jdu někam odběhnout, že musím chůvičku vzít s sebou, je super. Za nás prostě 1 🙂
tak chůvičky jsou sice super, ale už podruhé na reklamaci, prostě nám přestal fungovat zvuk na rodičovské jednotce, stejná chyba i na druhých, vyměněných chůvičkách - nevím, co děláme špatně???? asi budem vracet a kupujem jiné, máte nějaký tip?
Také jsme pořídili, jsou už 20 měsíců v každodenním a každo-celo-nočním provozu, fungují skvěle a doufám, že ještě budou. Jsou fakt hodně citlivé, takže někdy snímají i startující auto přes zavřená okna a ze sedmého patra... Dosah - v rámci budov někdy horší, ale zatím se nám pokaždé nějak chytly. Venku na zahrádce super. Vibrace tedy vypínám ve většině případů, ale pro hlídání v rušných prostorách nebo s MP3 v uších jsou vibrace super.
přidávám se... nemáte někdo zkušenost? hledáme šikovné chůvičky za rozumnou cenu a tyto vypadají fajn