Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli náhodou některá nemáte tyto chůvičky? A pokud ano, tak jak jste spokojené?
Předem děkuji za odpověď 😉
Moc děkuju 🙂 tak je asi poridime...
taky máme a jsme spokojení 🙂. Jenom (pokud dobře vidím) tak ta chůvička u dítěte musí být v elektřině - takže bude problém pokud budete chtít mít mimčo venku, na terase atp.
Ale vy píšete že je máte... Takže máte obě na baterky? To mě totiž taky napadlo, že je to naprd když je do elektriky... ☹
vypadají úplně stejně jako naše, takže pokud opravdu jsou (nepíšete přesný název), tak ta u mimča musí být do elektřiny a ta kterou máte u sebe může mít oboje (baterky i elektřina). Nám to zas tak nevadí, protože máme kočár buď pod okny rodinného domu nebo je někdo blízko kočáru a slyší, když se malý budí.
Jo a když jsem měla tu druhou na baterky, tak vydržely snad jenom dva/tři dny :(
Pokud je to tahle http://www.hpbaby.cz/cz-detail-901832357-elektronicka-chuvicka-avent-scd-501.html a vypadá že dle obrázku ano, tak také ji máme a jsem s ní velice spokojení. Také nám nijak nevadí že musí být u miminka do el. většinou jsme max na terase kde můžeme připichnout...
Dobry den, ma je moje kamaradka a rikala,ze jsou paradni. (U prvniho mela jine) rikala,ze nechrci,krasny zvuk i dosah je vyhovujici..jedine co ji chybi je pry oboustranna komunikace-ale oni maji domacnost na patra🙂