Chůvičky Avent, jak jste spokojené?

dasa0001
19. led 2017

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli náhodou některá nemáte tyto chůvičky? A pokud ano, tak jak jste spokojené?
Předem děkuji za odpověď 😉

baluci
19. led 2017

Dobry den, ma je moje kamaradka a rikala,ze jsou paradni. (U prvniho mela jine) rikala,ze nechrci,krasny zvuk i dosah je vyhovujici..jedine co ji chybi je pry oboustranna komunikace-ale oni maji domacnost na patra🙂

dasa0001
autor
19. led 2017

Moc děkuju 🙂 tak je asi poridime...

cinula
19. led 2017

taky máme a jsme spokojení 🙂. Jenom (pokud dobře vidím) tak ta chůvička u dítěte musí být v elektřině - takže bude problém pokud budete chtít mít mimčo venku, na terase atp.

dasa0001
autor
19. led 2017

Ale vy píšete že je máte... Takže máte obě na baterky? To mě totiž taky napadlo, že je to naprd když je do elektriky... ☹

cinula
19. led 2017

vypadají úplně stejně jako naše, takže pokud opravdu jsou (nepíšete přesný název), tak ta u mimča musí být do elektřiny a ta kterou máte u sebe může mít oboje (baterky i elektřina). Nám to zas tak nevadí, protože máme kočár buď pod okny rodinného domu nebo je někdo blízko kočáru a slyší, když se malý budí.

Jo a když jsem měla tu druhou na baterky, tak vydržely snad jenom dva/tři dny :(

baluci
19. led 2017

@cinula To je jeste dobre, my mame take od Philipsu chuvicky a vydrz na baterie je jen 24 hodin...coz je teda blvy asi,no uvidime v praxi😉

cinula
19. led 2017

@baluci já ten čas moc neumím odhadnout, měla jsem je puštěné vždycky pár hodin večer, po třetí výměně baterie jsem ji šupla do elektřiny taky 🙂

kaja2016
19. led 2017

@dasa0001 Mame je od vanoc a jsme s nimi hodne spokojene. Vybrala jsem si je, ze maji nejlepsi hodnoceni v Dtestu.

petul81
27. led 2017
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Pokud je to tahle http://www.hpbaby.cz/cz-detail-901832357-elektronicka-chuvicka-avent-scd-501.html a vypadá že dle obrázku ano, tak také ji máme a jsem s ní velice spokojení. Také nám nijak nevadí že musí být u miminka do el. většinou jsme max na terase kde můžeme připichnout...