Ahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s chůvičkou Patrull z ikei (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/6025...). Jde mi hlavně o zmiňovaný dosah, bydlíme ve velkém starém domě s tlustými zdmi a tak potřebuju něco, co opravdu dosáhne daleko i přes překážky. A indikuje výpadek signálu? Je pěkně slyšet? A co výdrž po nabití? Souhlasí? Nebo doporučíte jinou? Předem díky za všechny rady a tipy 🙂
Taky mam a jsem spokojena.
Máme a spokojenost!
Máme a spokojenost. Starý dům, tlusté zdi a když jdu věšet prádlo ven (asi 15-20m od domu), bez problémů slyšet i přes zavřená okna a dveře. Nabití nevím, nepoužíváme ji tak často, ale vzhledem k ceně si nemůžu vůbec na nic stěžovat.
díky vám všem za odpovědi 🙂
Za mně 100% doporučení!
Máme starý barák s kamennými zdmi a dosáhne mi v pohodě všude i dál na zahradu.Indikuje všechno, má dvě nabíječky, je hlasitá, na nabití vydrží jet v kuse tak osm hodin?-to přesně nevím, nabíjíme tak jednou za tři dny a používám každý den. Na rozdíl od jiných jsou volně přenosné obě části!!!
Indikuje i šramocení, ale musí být hodně blízko-my ji máme zavěšenou na postýlce.
Ještě doporučuju podívat se na některé vysílačky-ty mají stejné fce jako chůvičky a jsou kolem tisícovky🙂