Chůvička. Se kterou jste spokojení?

sanyy22
22. bře 2021

Ahoj, můžete mi prosím poradit nějakou osvědčenou chůvička pro prcka, se kterou jste spokojení 🌹🍀

emillyhk
22. bře 2021

Ahoj, máme TrueLife NannyWatch A15. Je teda dražší, ale za mě super investice 👍. Rodičovská jednotka jsou hodinky, když malý začne pobrekávat, tak zavibrují a krásně vidím, jestli se vzbudil nebo jenom kníká ze spaní 😊 A mají i noční režim s moc hezkým rozlišením. Jediná nevýhoda je, že dětská jednotka musí být v zásuvce, ale nám to nevadí, počítali jsme s tím.

zrzeckas
22. bře 2021
tasimia
22. bře 2021

@sanyy22 pokud nechceš z kamerou, máme Avent https://www.feedo.cz/avent-detska-elektronicka-... a spokojenost ;).

jako_mala_holka
22. bře 2021

S dovolením se pripichnu, též mě zajímají zkušenosti 🙂

michaela666
22. bře 2021

Dostali jsme od Avent ( ta z odkazu nahoře) a paráda. Sama bych si ji asi nevybrala, protože dětská jednotka je pouze do zásuvky, ale přijde mi hodně citlivá. Občas snímá i když se malá hodně vrtí a ještě nebrečí.

mamikry
22. bře 2021

@sanyy22 Mame starsi typ chuvicky v kombinaci s monitorem dechu od Angelcare. Spokojena jsem moc. Nas se uz teda prodava jen na bazaru, ale maji nove. Do stejne znacky bych sla znovu.

87pavlina
22. bře 2021

My jsme dostali taky bez kamery od Aventu a jsme spokojeni. https://www.bejbycentrum.cz/kojenecke-potreby/c...
Zbytečnosti: lze použít jako vysílačka, nechá se pustit asi 10 melodií ukolébavek.
Plusy: nastavení hlasitosti u rodičovské jednotky, nastavení citlivosti snímání u dětské jednotky (když je třeba kočár venku a fouká, tak strčím chůvu do tašky a na rodičovský si nastavím vysokou citlivost, aby víc snímala, když je zavřená), do obou se nechají dát klasické baterky, dětská má i dlouhý kabel do zásuvky.

cherie24
22. bře 2021

My máme reer chůvička Rigi Digital. Je na dobíjecí baterky, které se dobíjejí normálně se sítě, takže nemusím řešit vyndávání a dobíjení baterek a můžu s ní pochodovat všude po bytě i k malé ji dávat, kde zrovna vytuhne a kde se to hodí. I cenově vyšla moc pěkně a citlivost je luxusní si myslím 🙂