Ahoj, prosím bydlím v bytovce, před touto máme zahrádku a občas tak večer s manželem chodíme posedávat na čaj apod., jelikož se nám již brzy narodí první potomek a chtěli bychom zakoupit dětskou chůvičku, abychom i nadále mohli večer občas na čaj 🙂. Mohli by jste mi poradit nějakou s dobrým dosahem? Hlavně funkční, abych mohla být v klidu. Jaké máte zkušenosti? Děkuji 🙂
my mame klasicke vysilacky (značka Cobra, přesný typ si nepamatuju) s funkci chuvičky (tedy, že jedna vysílá při hluku, ale nic nepřijímá). Za mě super! :o) Po pečlivém výběru jsme zjistili, že kamarádi mají ty stejné :o)))
U obou dětí mám zkušenost s Philips Avent a jednoznačně doporučuji, vyzkoušena na dovolených, na zahradě, v hotelu apod...bez problému
i my kupovali philips avent a můžu taktéž doporučit, máme dvoupatrový dům a dosáhne v pohodě i na zahradu, která je celkem daleko, i jsme odzkoušeli různě na dovolených a vždycky v pohodě
Poradte prosim, potrebuji chuvicku, ktera dosahne z prvniho patra panelaku ven (pres jednu vnejsi zed). Budu muset chodit s pejskem na kratke venceni kdyz bude mala spat a nechci ji nechat uplne bez dozoru
mě se osvědčil avent philips SCD 505, je citlivá a má dobrej dosah, nechala sem malou na zahradě u bytovky a šla do 3 patra a v pohodě