Chtěla bych si zakoupit chůvičku philips avent SCD 530, ale je to dost dráhá záležitost, tak bych potřebovala vědět nějaké recenze na tuto chůvičku.Díííky 🙂
Máme jí doma a koupily jsme pro 1dítě a už máme druhé 🙂 a je super nemůžem si jí vynachválit 🙂.Má krásný čistý zvuk žádný šum,slyšíte opravdu jen dítě a dosah dobrý na zahradě je slyšet.Teplotu a vlhkost já sleduju dá se nastavit a občas se stává že nám dítě nebo děti usnou v autě a tak dám chůvičku v létě poznám jestli se tam nepřehřívají 🙂.A ukolébavky táké pouštím denně před usnutím jsou na ně zvyklí super věc.Kolikrát když se syn vzbudí stačí pustit ukolébavku a spí a jde to i z rodičovské jednotky 🙂.Já bych neměnila
My máme Philipsky teda jiné, ale jsme s nimi max. spokojeni. Tenkrát mi při výběru hodně pomohl tento web, tak třeba pomůže i tobě 🙂 http://www.detske-chuvicky.cz/p/philips-scd530
Mám ji tady vedle sebe 🙂 Je opravdu super. Ale na druhou stranu je pravda, že je drahá. Já s ní běhám po zahradě, manžel na prcka mluví přes chůvičku...Ta teplota a vlhkost je jen taková "zbytečnost", asi by mi nevadila bez displeje...