Ahoj všem,
potřebovala bych poradit. Chci pořídit chůvičky a mám na ně takové požadavky 🙂 - Ještě pár měsíců budeme bydlet v paneláku, takže potřebuji - jsme v druhém patře, máme dva pesany a pokud by byla nutnost, tak bych je ráda vyvenčila před barákem s jistotou, že chůvička, kterou budu mít v ruce bude mít dosah a prostě budu mít malou pod kontrolou... Pokud bude spinkat, tak bych jen před ten barák s pesanama vyletěla a udělali bychom rychlo venčení, žádné procházky.. Ale mám strach, že objednám nějaké chůvičky, sjedu výtahem a nic.. Máte prosím někdo zkušenosti, podobný problém a můžete mi značku a druh chůviček, které by toto splnily, doporučit?
Moc děkuji.
@lukava neumi v podstate nic, ale funkce jako teplomer apod. mi nejak nechybi a vzhledem k tomu, ze ju potrebuju jednou za mesic na vikend mi opravdu staci a vyhovuje 🙂 ale o chuvickach je tu urcite spousta temat, tak jeste procti zkusenosti ostatnich 🙂 preju stastnou ruku pri vyberu 🙂
@majatob http://www.zbozi.cz/44205-philips-scd-510-00/?q... máš tuhle??? a jsi s ní spokojená?? děkuji 🙂
@michaela2310 ano to je ona 🙂 ja spokojena su, nepotrebuju zadnej velkej dosah a libi se mi, ze pres ni muzu mluvit s detma nez k nim prijdu 🙂
My mame normalni vysilacky, maj velkej dosah. Jednu mame nastavenou, ze nepretrzite prijma a druhou, naopak, takze sice kdyz se treba jen pohne, tak to na ty svy neslysim konkretne, ale zacne vysilat, takze o tom vim. Pak kdyz je zvuk delsi dobu, tak to slysim a muzu i zahlasit, ze uz jdu (kdyz treba spi na zahrade) 🙂 Kupovali jsme je asi pred 8 lety a tenkrat staly asi 6tis, ale dneska asi budou za babku.
nikdo? ☹