Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s touto chůvičkou? Jde mi hlavně o citlivost a dosah i přes několik zdí. Případně jakou byste doporučili chůvičku, aby byla hodně citlivá a měla co nejdelší dosah. Děkuji
Díky a používáte jí ve větší vzdálenosti? A reaguje hned, ještě než miminko začne plakat?
@blondynkav Měli jsme dna dovolené na Lipně, děti v pokoji, my cca 100 ve starém domě, silné zdi a fungovali jako jediné. Holky s "lepšími" značkami neměli signál. Ale jako jestli reagují na třeba přetočení miminka? Myslím, že ano, na jakýkoli "šrumec"
Tak to jsem ráda, přemýšlela jsem právě buď nad těmito nebo nad značkou Tomy, na ty jsem slyšela taky dobré recenze. Moc děkuji @paulito 😊
😘
Jde jak na baterky, tak do zasuvky😉 a super dostupnost, ani jsem to necekala. Koupili jsme ji kdyz jsme zapomneli vzit nasi z donova, ted ji mame jako cestovni, max spokojenost😉
Aha,ja právě koukam na chůvy beurer by 77 to jsou videochuvy.jsem blbá,vzdyt ten typ je už napsaný v názvu 😃 Ale jinak děkuji,treba by mohly být dobré,jako tyto co uvádíte,ale bez kamery
Za nás super 🙂