Zdravím. S jakou chůvičkou jste spokojeni ? Ráda bych, aby byla spolehlivá, bez šumu a rušení jinými přístroji, s dobrým dosahem ( většinou v panel. bytě, ale u rodičů je starý dům s tlustými zdmi ), možností napájení na baterie, ale i do sítě a možností mluvení i na dítě z rodičovské jednotky. Mé požadavky by splňovala asi chůvička Avent, ale je jich dost druhů, tak nevím, kterou vybrat. Poradíte, prosím, přesný název ? Děkuji.
Taky chci avent a bud https://www.feedo.cz/avent-scd560-digitalni-ele... nebo 570, nebo 580 na Feedu mají porovnani
@vernschebe
@barunka1985 Děkuji
Máme scd506 a spokojenost. Hlavně obě jednotky je možné mít v síti nebo na bateriich, ne u všech to lze.
Mame primarne avent scd570 a naprosta spokojenost. Nektere funkce na ni nevyuzivame, treba ukolebavku, budik nebo hlidani teploty. Zbytek vyuzivame vse. Nerusi ji nic, dosah paradni, mame byt 4+kk a bez problemu. U nasich ve velkem zdenem baraku taky bez problemu i se zahradou za domem. Na chalupe venku dosah tak 100m tipuji, ale nesmi byt prekazky. Nekupovala bych jinou.
S druhou dcerou jsme poridili bazarovou avent scd520 a kdyz pominu ze ma vadny displej (asi horsi zachazeni od puvodnich majitelu), tak mi prijde mnohem mensi dosah, rusi ji ta novejsi chuvicka, takze rodicovske jednotky musi byt aspon metr od sebe. A prijde mi ticha oproti te novejsi, i kdyz je hlasitost na maximum. A u nove jsem docela ocenila vibrace, zejmena kdyz jsi nekde kde je hluk a na svetylka se nedivas, treba grilovacka, svatba atd... vibraci v kapse nebo na krku nebo na stole si vzdy vsimnes 😉
Ahoj, my máme Avent SCD 570 a jsme spokojeni, bydlíme taky ve starším domě a slyšíme až na zahradu, akorát ve sklepě není signál.