Chtěla bych poprosit o doporučení na cestovní postýlku s polohovatelným dnem popř. také s přebalovacím pultem.
@luji máme modrou Quatro Lulu 2. Má závěsný dno, přebalovací pultík, průlez na zip... A využili jsme ji celkem dost. Sice ne na spaní, ale když byl syn větší, naházeli jsme do ní míčky a on je vyhrnoval průlezem ven, zase je tam házel... 🙂
sháním tuhle postýlku šla by ještě někde koupit? všude na eshopech je vyprodana a nedostupna :(
Pokusim se tuto diskusi trochu ozivit - mam dotaz na vse zkusenosti s cestovni postylkou se zavesnym systemem.
Ziji v zahranici a na 6 tydnu budu letos v lete u rodicu, malemu v te dobe budou 4 mesice. Maji klasickou postylku na nocni spani, ale premyslim, co vyuzit pres den...cestovni postylka je fajn, ale uz se vidim, jak se tam porad sklanim, tak mne napadlo poridit cestovni postylku s polohovatelnym dnem. Nikde jsem zadne zkusenosti nenasla - muzete se o ne podelit? Zda je to opravdu dost stabilni a v pohode na lezeni pres den?
Dekuji moc!
Dobrý den, ráda bych Vám doporučila cestovní postýlku Commuter Plus australské značky Valco. Postýlka je vybavena přebalovacím pultem, hrací hrazdičkou, má závěsné dno pro menší děti a klasické pevné dno pro větší děti. Součástí je skládací matrace. Můžete se na ni podívat v našem eshopu. V případě jakéhokoliv dotazu jsem Vám k dispozici.