Ahoj!
Chtela jsem se zeptat, chci si koupit cestovni postylku a nemam zkusenosti s bocnim vylezem. Jestli je to dobry? Mam 15m syna a nemuze mi to otevrit? A jaky jsou vyhody a nevyhody?Nemate nektera s tim zkusenost. Moc dekuju 🙂
Otevírání z boku (naše postýlka ho má z té krátké strany, myslela jsi takový bok? ) by mělo být udělané tak, aby nešlo otevřít zevnitř. Je to každopádně prima věc, hlavně v době, kdy už dítko chce o sobě rozhodovat co nejvíc, nemusí ho člověk jako nesvéprávné do postýlky ukládat, ale dítě si vleze samo, případně je ušetřeno nutnosti svépomocně do postýlky padat po hlavě 🙂 Nevýhodu nevidím žádnou, máme takovou postýlku už od Kajčina narození a slouží velmi dobře včetně otevírání.
urcite bych koupila s dirou 🙂 je to pohoda pro prte i pro rodice! zevnitr to otevrit nejde. zapor to zadny nema, jen same ++++ 😵
vim o cem mluvim. Nase cacorka v ni bydli na full time, akorat tam ma zdravotni matraci... u babicky je z drevenne na nervy, bo se ji tam blbe leze. museli jsme vynad asi 3 spruslata, aby mela pohodlicko 🙂 ovsem bez moznosti "vezneni..."
ahoj Luci,máme cestovní postýlku od Chicca, je bezvadná, Jáchym jí sám neotevře,průlezy jsou z obou stran, děsně ho baví, když mu to nechám otevřený a on může vylejzat a zase vlejzat(jako myslím přes den, povaluje sev ní, nosí si tam hračky, je to takový jeho doupě),kupovali jsme jí asi za 1200,- na MMB, teď tam mají nějaký jiný ceny, hodím odkaz:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=12483968&tab=0
a co Míša? Jak se máte? Napiš někdy
Za tu cenu vypadá super!!
ahojte, můžete mi prosím poradit, jaka je dobrá cestovní postýlka? chci ji vyuzit jen kdyz pojedeme k babicce nebo nekam na navstevu...prioritu mam, aby byla bytelna!!! a cena max 2 tisice...a bocni prulez
dekuju 😵
a jeste dotaz, jak se tem malym detem spi, kdyz maji tu matraci az uplne dole tesne nad zemi, netahne na ne? chtela bych postylku s vyssim dnem aspon treba 30cm nad zemi, ale zadnou jsem nevidela, respektive videla od Jané, ale stala pres 3 tisice 😅
mallorry my máme tuto http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=427914
je tam boční průlez a zvýšené vkládací dno na spaní, taky světýlko, melodie a vibrace 😉
leni diky🙂
ja bych nejradsi postylku s prulezem a polohovatelnym dnem aspon do dvou poloh, tak jak to ma jane cuna, nebo nonona nurse....jenze ta nonona nema prulez a ta jane je draha jak sfina...
nevite nektera o polohovatelne cestovni postylce s prulezem do dvou a pul tisice? 😀
Holky chtěla bych obnovit diskusi. Budu potřebovat cest postýlku a absolutně nevím jakou, na co si dát pozor a tak. Určitě musí mít kolečka, a nejlépe funkci houpání. Poradítě mi nějakou kolem 1500? Děkuji.
Tak sestřenice ho má a je spokojená.Malá má sice 2roky.Přes den to má otevřené takže si leze dovnitř když chce a večer zase zavřené.Nemá žádný problém. 🙂