Cestovní postýlka - jakou vybrat?

hanka_333
30. bře 2017

Vybíráme právě cestovní postýlku pro půlroční dítě. Chceme ji využívat na víkendové pobyty, na dovolenou, případně občas i jako "hlídací ohrádku" do obýváku. Postýlka by měla synovi nějakou dobu vydržet. Na co si dát při výběru a nákupu cestovní postýlky pozor? Jaká se vám osvědčila? Uvítám praktické rady a doporučení. Díky.

saksana
30. bře 2017

Ahoj, my koupili postýlku Zopa v akci a tak nějak nevím, co chtít od postýlky víc. Má závěsné lůžko, to vám je v půlroce už k ničemu. Má boční výlez a kapsu, kam dávám chůvičku. Pokud nepotřebuješ nějakou ultralehkou postýlku do letadla, tak mám dojem, že je to celkem fuk.

muhehehe
30. bře 2017

Máme taky postýlku Zopa. Jsme spokojeni, nevidím u ní žádný problém. Ale upřímně si myslím, že bychom byli spokojeni i s jakoukoliv jinou. Prakticky se neliší.

hanka_333
autor
3. dub 2017

Díky za rady. Vybíráme ji na internetových obchodech a zatím mám taky dojem, že se liší akorát barvou nebo tvarem sítě. Tak asi rozhodne vzhled a cena.

popelka1984
3. dub 2017

http://www.bibik.cz/cestovni-postylky/cestovni-...
my pořídili skoro před třemi roky tuhle. Dřív vypadala malinko jinak, mela jiný přebalovací pultík a jiná zvířátka na hrazdičce a byla jen ve fialove a béžové barvě. Hledala jsem postýlku s černou sítí protoze je přes ni líp vidět no a těch moc není a taky pak rozhodl ten pultík,hrazdička a cena.Využívali jsme ji jak na cestování po příbuzných tak pak byla stabilně u tchánovců na spaní. Je lepší dát do ni ještě nějakou matraci protoze je tam jen taková slaba skládací.Používali jsme ji asi do synkovo dvou let.

muhehehe
4. dub 2017

@hanka_333 Jestli ještě nemáte... mrkni i na bazoš, koupíš krásně z druhé ruky... taky jsem kupovala z druhé ruky, asi za polovinu ceny... a byla jako nová- a stále je. Pokud to lidé mají opravdu na cestování (a ne třeba jako ohrádku která se používá denně), tak není šance postýlku zničit nebo nějak zásadně ,,odrbat" ;)

cinula
4. dub 2017

my máme Caretero. Na naše využití ideál, ale občas se trochu sekne a trvá než se sestaví. Už se mi i stalo, že ležela půl dne v obýváku a čekala jsem na partnera a nervy mi tekly slušně 🙂 Takže doporučuji si ji někde vyzkoušet.

soleilll
4. dub 2017

@hanka_333 Mám Caretero a vybírala jsem jen podle ceny, designu a aby měla boční výlez na zip. Používala jsem ji pro syna jako druhou postýlku a hlavně ohrádku v přízemí domu, protože na dovolenou jsme nejezdili, když byl hodně malý a pak velice brzo spal ve velké posteli (do téhle malé už nechtěl). Každopádně teď pro druhé dítě jsem dokoupila novorozeneckou vložku, dala do ní plnohodnotnou matraci a zase výborně doma slouží jako druhá postýlka/ohrádka. A ještě určitě nějakou dobu bude. Dávám ji i na zahradu. 🙂
Jestli ji chceš hlavně na doma, pak není potřeba dlouho vybírat. Jestli hodně cestujete, pak se mrkni ještě na mechanismus skládání a hmotnost.

danka44
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mamajesuper
Odpověď byla odstraněná
Zobraz