Ahoj,je tady nekdo kdo mel cervene,suche fleky od plen(mame je na zadickach),co vam pomohlo?Nejsou to potnicky.
Já teprve budu mít mimi, ale co vím z diskuzí, tak pomáhá nechat normálně zadeček větrat. A taky jak obtíráš zadeček, tak aby byl vždy suchý a ne mokrý do plenky. Jaké vlastně používáš plenky?
to je trosku jiny problem,ale diky
poupe, popis to podrobněji. je to nějaká plenková dermatitida nebo alergie?
A neni to atopicky ekzem? U syna taky zacinal cervenymi suchymi fleky.
Infadolan, normálně ho koupíš v lékarně. A 3x denně mazat. Nám pomáhá na všechny problémy s pokožkou. Je fakt SUPER!!! 🙂
Ahojky, to máme taky - pomáhá mazat mastným krémem...třeba indulonou
je to na zadech a na nozickach,mazu bepafenem,zlepsi se to a opet objevi.suchy cerveny flicky.
Poupe, jak to popisujes, tak to opravdu vypada na ten atop. ekzem. Zkus to ho hodne promazavat (modra indulona je na to vyborna) a ukaz to doktorce.
ahoj mozna ze to je neco jineho, ale ja mam stejny problemy se svoji pokozkou. Mam ji hodne citlivou a taky se mi delaji vysusena cervena misa. Nejak se to jmenuje, uz nevim jak, ale je to z vody.Mne nevyhovuje prazska voda (pochazim z Hradce) a tady jsem s tim zacala mit problem. Tak mi poradili na koznim, ze co nejmene koupat-nalozit se ve vane, a na oblicej pouzivat-pro neutralizaci borovou vodu
jestli to nema nikde jinde po tele, tak to bude asi z plen, ne? jestli pouzivas jednorazovky, tak zkus zmenit znacku. u nas na citlivou pokozku pomohly latkovky.
eva nestraš předčasně 😉
poupě může to být aůergie na pleny a nebo dermatitida - my měli dermatitidu - nějak na s se jmenuje aůe už nevím jak a normálně obvodačka napsala takovou mastičku z lékarny a do týdne sme měli vše pryč. Jinak jak už tu holky říkají promazávat 😉
já četla, že na tohle pomáhá tzv. léčivá vlna..
http://www.latkovky.cz/product_info.php/product...
kamarádka to používala jak od jednorázovek, tak do látkovek.. a pomohlo jí to i na podrážděná prsa a manželovi na ekzém
ale určitě bych taky zašla k dr.
Nikdo se s tim nesetkal?