Dobrý den,prosím poraďte jaké botky jsou vhodné na podzim pro tříleté dítě?Děkuji🙂
@marketa1008 a jaké měla loni na podzim? 😉 myslím, že by ses neměla ptát nás, ale vzít dcerku do obchodu a prostě jí vyzkoušet různé typy botiček a řídit se její nožičkou a stylem chůze 😉
Ecco, s goratexem. Nemuzes udelat chybu krasne mekke lehoucke
@luciamala1979 bohužel může, na širší nožku s vyšším nártem nejsou vhodné
a každá značka/model je vhodná na jinou nožku, takže takto od klávesnice opravdu nejde doporučit
my máme primigi kotníčkové a spokojenost, lehounké, ohebné a vepředu dost široké 😉 , dcera má 2,5 roku
@marketa1008 my máme Superfitky, ale jsou spíš pro užší nohu
@ev.ka ale ano jde. Ecco začalo dělat dva roky cca kolekci biom a tyhle boty jsou užší jak klasické mimic atd., samozřejmě nejlepší je botu vyzkoušet přímo na nožičku, ale to u každé značky!. Kromě toho ecco jsou prostě bezkonkurenčně lehké. Když si dítě naučíte na ecco, už nebude chtít jiné, alespoň moje děti si vyberou když mají k obutí více možností.
Superfit začalo dělat taky řadu polootevřených bot s odlehčenou podrážkou. Plné boty mají těžší a tvrdší. Tenhle rok udělalo měkký a lehký model sandálek keen, dětská kolekce. Mám je a je to jako by jste šlapali na boso. Plné boty od nich ale neznám a zdají se mi na dítě tvrdé.
Na širší a vyšší nárt jsou možná vhodné fare, širší boty neznám.
držím palce při správném výběru! 😉
@luciamala1979 no jestli je užší, tak to se do toho ta širší nožka nevleze určitě... ne?
my měli na staršího kolikrát ecco a ty Mimic jsem pro mladšího koupila, že to je osvědčená značka a prakticky mu byla asi knop na šířku když měl větší nadměrek (při koupi), ale pak mu noha poporostla a už se tam nevleze na šířku ☹ a předčasně jsme botky vyřazovali
@ev.ka aha, tak to jsem nepochopila, omlouvám se. Nemám s širší nožičkou zkušenost, spíš teď u dcery řeším užší..
stejne je nejlepší botu vyzkoušet, nebo kupovat stejný model, tak to dělám u syna, pak to jde i přes net 😎
Ja sem zhruba pred mesicem koupila tyto http://www.fashionstore.cz/detska-obuv-nike-pic... ted dokonce koukam jsou jeste o 200 levnejsi:( ale to jsou spise takove celorocni boty, ktere nosi ted muj syn, ale pomalu zacnu shanet radsi nejake teplejsi. Zima se blizi....
Neporadí v obuvy? U nás je super prodejna kde vám vyberou botky na míru 🙂 Nejraději nosíme Superfitky s Gore tex