Ahojte,
toto není reklama, tak doufám, že diskuze nebude smazaná..🙂
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tímto eshopem. Dne 2.6. jsem jim posílala objednávku, do dnes nedorazila, neberou telefony, neodpovídají na maily..nevím, jestli mám počítat s tím, že mi objednané zboží ještě dorazí..S takovýmto jednáním jsem se ještě nesetkala! Jediný štěstí, že jsem neplatila předem 😠
Haninko já tam objednávala loni postýlku a další věci a žádný problém nebyl. Komunikovali emailem a myslim, že zboží přišlo cca 2 týdny 😉 Tak vydrž, a jestli mají dovču, tak není co řešit 🙂
Ahoj holky, díky, tak teda ještě počkám...ale zboží jsem si objednávala 2.6., takže jsem předpokládala, že by mělo být před tím 10. odesláno..
Hlavně jsem chtěla vědět, jestli měl i někdo další špatnou zkušenost, ale jestli jste byly spokojené a zboží přišlo v termínu, tak mi to snad brzy dorazí 🙂
Ahoj,
mám dojem, že jsem si od nich něco objednávala, cca před půl rokem a zboží mi teda došlo normálně ve lhůtě. Schválně jsem teď koukla na ty stránky a maj tam na titulní stránce toto:
V termínu od 10.6. do 20.6.2008 máme omezený provoz z důvodu dovolené. Objednávky budou přijímány, ale odesílány budou od 23.6.2008.
Tak možná nereagujou kvůli té dovolené a před dovolenou to třeba nestihli 😉
Počkala bych do konce termínu dovolený (jestli na to teda extra nespěcháš) a když by nereagovali ani pak, tak bych to asi začala řešit. Ale jak píšeš, ještě, žes neplatila převodem, to bych asi měla taky nervy v pr... 😠 😒 .
Ale neboj, vydrž a uvidíš, že to bude fakt jen kvůli té dovolené nebo došlo k nějaké chybě, to se taky stává 😅 !
Pěkný den,
Anchi