Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat jestli některá používáte na ošetřování pokožky dětiček bambucké máslo, případně jestli jste s ním spokojené? Zkouším ho teď na obličejík 3měs. dcerky, udělaly se jí takové ostrůvky zhrublé kůže, které v teple nebo při pláči červenají, objevilo se jí to teď v tom během té větší zimy, má to pouze v obličeji... vyhrabala jsem bambucké máslo od Nobilis Tilia, tak uvidíme... díky 🙂
Mám bambucke máslo pro novorozence se suchou kůži a nemůžu si to vynachválit! Obrovská změny k lepšímu aniž bych musela kupovat nějakou kosmetiku
Ahojky, no my jsme nakonec musely jít do kortikoid.masti, ale po čase jsem ji vysadila a k vyrážce jsem se začla chovat jako k atop.ekzému, najely jsme jiný režim co se týká stravy a UM, mazaly jsme zinkovkou, sudocremem a teď Rybilkou a konečně už to máme pod kontrolou... Jinak to bambucké super, je to hypoalergenní, přírodní... rozhodně adekvátní "náhrada" běžné kosmetiky...
Bambucke mam od zname naslehane, aby se dobre roztiralo, fakt super.
@zlatkavlk Ahoj, chci se zeptat jestli jsi spokojena s tim maslem, taky o nem premyslim.