Bačkůrky na doma. Jaké doporučíte?

nonfood
14. srp 2019

Prosím jaké mi doporučíte bačkůrky na doma na říjen cca pro mimi přes rok? Nebo jak začne chodit.. ? Díky za odpověďi 😘ty kožené capáčky se mi špatně obouvají.

jane46
14. srp 2019

Mam bavlnene capacky od jedne pani z fleru. Maji pogumovanou podrazku. Super

jane46
14. srp 2019
nonfood
autor
14. srp 2019

@jane46 juknu na to. A dobře se nazouvaji? Mě ty kožené teď nejdou vůbec nazout a to jsou na gumu, tyhle ne že?

jane46
14. srp 2019

@nonfood Kozene taptapi jsme meli taky a taky nam to neslo, nosil je ven. Malej ma vysoky nart. Ale tyhle jdou krasne, nepoti se mu v tom noha a nekolikrat jsem je prohnala i prackou 😀

jane46
14. srp 2019

Jo a maji mnohem lepsi spicku - vic BF

nonfood
autor
14. srp 2019

Děkuji, podívám se na stránku 🙂

kejt29
14. srp 2019

Mi se nejlip osvedcily ponozky s protiskluzem, dobre se oblikaji, nikde netlaci. V zime i puncochy s protiskluzem...

jirovapa
14. srp 2019

@nonfood oblíbila jsem si botky Attipas, prcek si je neskopne a ani sám nesundá (zároveň se dobře nandavají). Prvně měla dcera protiskluzové ponožky, ale jelikož máme doma schody, tak jsem potřebovala něco bezpečnějšího.

meronym
14. srp 2019

@jane46 U nas na doma na cele care vyhraly “ponozkoboty” - nahoru jakoby hruba ponozka, podrazka brousena kuze. Prikladam obrazek pro predstavu.

jipe
14. srp 2019

capáčky dadoos - 19měsíční už si je nacpe na nohu i sama s trochou úsilí

kafr
14. srp 2019

A je potřeba mít bačkůrky? My máme koberec, pod námi je kotelna, takže teplo... Dcera chodí bosky.

lovemusicsun
29. srp 2019

Ja dcerku nechavala naboso, mame doma od podlahy teplo. Kdyz bylo chladneji, tak jsem ji davala ponozky nebo puncochace s protiskluzem. Na chalupu jsem ji poridila Attipasky, ty jsou fakt super.