Kupujete bačkory,sandale či jake boty do 1.tridy?Doted ve skolce mel syn backurky,ale ted ty vetsi velikosti mu moc nesedi,jsou uzke,tak si rikam,ze zmenime,ale na co?
@samasa Befado se synovi rozpadly první den. Upadl suchý zip.
@frantiska85 tak vidíš..jak na co natrafiš... u nás je syn nosil rok, než z nich vyrostl ...a teď je nosí mladší syn...počítám s tím, že ponosí i nejmenší 🙂
Taky budeme kupovat Befado, teď jsme je kupovali 2 roky do školky i na doma a ani jednou se nám nezničily dřív, než z nich vyrostl, naopak ještě jsem je předávala kamarádce, měla to pro holčičku jako tenisky na lítání po zahradě...měli jsme jak ty na gumičku, tak ty se suchým zipem a pokaždé mi bylo fakt líto, že už z nich vyrostl, jak byly ještě pěkné, nikdy se ani neprodřely, jako ty klasické látkové bačkůrky, ty navíc syn pokaždé strašně sešmajdal, Befado po několika měsících pořád vypadají jako nové 🙂
@frantiska85 - tak to mohl být zrovna nějaký kazový kousek, my jich vystřídali už fakt hodně a tohle se nám nestalo ani jednou....
Náš měl v první třídě sandály z léta a letos to uděláme stejně. Noha už mu neroste tak jako dřív, kdy z nich za léto vyrostl 😉
Jinak ostatní děti nosily různě, někdo klasický bačkůrky, některý i přes nedoporučení učitelky - nemůže to ovšem nikomu výslovně zakázat... obyčejný "crossky" od větví, někdo nosil i klasický pantofle už... náš by se v nich zabil, lítá jak pošuk. Takže za mě sandále, jen u nás nesmí mít černou podrážku, tak sme vybírali se světlou.
náš mladý měl na začátku 1. třídy klasické bačkory - má širokou nohu, ale jeden český výrobce dělá bačkory širší, které mu sedí (nevím název výrobce, objednávají je v místním obchůdku specializovaném na zdravou dětskou obuv), vydržely mu do pololetí, pak mu dost povyrostla noha a nevlezl se do nich, tak jsme koupili zdravotní anatomicky tvarované cukle, které mu perfektně sedí na noze (takže i při pobíhání po chodbě mu drží na noze) a je s nimi spokojenější - připadá si už jako velký.
@petrajurinova - tak to my máme zase opačný problém, má úzkou nožku a ze všeho vypadává... 🙂 , ale Befado mu sedí dobře...jinak s botama máme obecně problém, že když je to dostatečně velká velikost, tak je to moc široké...
@krystalka my zase kupujeme boty o dvě čísla větší na délku, protože ty, které by měl mít podle délky dobré, má úzké a nohu do nich nenacpe.
dekuji moc za odpovedi,my jsme meli tenisky Befado,tak ze bych zkusila najit neco do skoly...jeste dotaz,nepoti se v tom moc noha,jak je to uzavrene?Klasicke pantofle zatim ne,to by se prerazil...
@slavistka - jinak, my jsme měli už víckrát tyhle a spokojenost velká 🙂 http://www.befado-cz.cz/cz-detail-983925-befado...
ve školce mají oba kluci Befado a počítám že i od školy je budu pak kupovat, jsem s nimi spokojená
tak dekuji,vyreseno,pujdeme do befado,me se libily,akorat jsem si rikala,jestli nejsou jakoze tluste a nepoti se v nich noha,tak kdyz maji tak vyborne recenze,jdu do nich🙂fakt dekuji
befado není ale moc pro širokou nohu, tedy alespon syn by tam nohu nenarval.
Taky jsem oběma koupila Befado a jsem spokojená já i děti - ve školce jim vydržely celý školní rok, kdyby nerostly nohy, mohly by je ještě mít, nejsou prodřené. Pro syna jsme vybírali dlouho, má vysoký nárt a všechny ostatní ho škrtily. Tyhle jsou se širokou gumou přes nárt a padnou mu parádně. Nohy se jim v tom tedy i přes odvětrání podrážky potí, ale potily se jim i v jiných bačkůrkách.
@gilotek - no na širokou nožku asi moc ne, to je fakt, náš syn má nožku úzkou, ale v kombinaci s vysokým nártem, takže vybírat pro něj boty, je někdy dost dobrodružství....ale Befado mu sedí skvěle, neplave mu v nich noha, ani ho neškrtí přes nárt, navíc mají krásně ohebnou podrážku...
doporučuji Befado...ty jsou hodne pohodlne a dlouho vydrží... a daji se sehnat i za dobrou cenu 🙂