Babysense II nebo V, nemůžu se rozhodnout

inkognita
21. kvě 2015

Ahoj holky,

ráda bych si koupila monitor dechu Babysense, ale nemůžu se rozhodnout který typ - II vs. V? Řešíte některá stejný problém, případně který jste vybraly?

Moc děkuji za radu. 🙂

michalusenka
21. kvě 2015

Taky sem vcera kukala.neni ten obdelnik lepsi co se tyce tvaru?

inkognita
autor
22. kvě 2015

Podle tvaru asi ano.. Ale ta 5 má asi nějakou funkci navíc, nicméně údajně nejde moc slyšet alarm a příliš svítí kontrolní světýlko.. na druhou stranu se jedná o nový model... Nebude tedy ještě bezpečnější? Citlivější?

inkognita
autor
22. kvě 2015

Opravdu nikdo neví, neřeší stejný problém? Děkuji 🙂

sim007
25. kvě 2015

My mame doma V.
Miminko mame pres mesic a spokojenost.
II.byla v porodnici a myslim ze hlasitost je stejna.
Blikani svetylka je u petky silnejsi (me to nevadi, manzela to vylozene sere 🙂 ) ale me treba vadi blikani televize a to mu nevadi, takze to si nevyberete 🙂
Spis jsme vzali petku kvuli tomu ze je novejsi, jinak rozdil asi nevidim.
Petka ma na deskach nastaveni citlivosti ale to je asi tak jediny rozdil 🙂

inkognita
autor
25. kvě 2015

@sim007 supr 🙂 děkuji, objednáno 🙂

nattan
26. kvě 2015

Ja resila stejny problem a nasla jsem hrozne malo recenzi na tu V,i v zahranici,tak jsem objednala overenou II..

ema_s
26. kvě 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Myslíte si, že je bezpečné kupovat je i v bazarech? Tam se asi nemůže nic pokazit...

inkognita
autor
26. kvě 2015

@nattan Na V nejsou recenze, protože je to novější typ 🙂 nakonec jsem zvolila tu V.. Ptala jsem se i několika e-shopů, jaký je v nich rozdíl. Bylo mi sděleno, že V je novější a má vylepšené některé vlastnosti... desky jsou sice menší, ale citlivější (citlivost se dá také regulovat). Designově je taky úplně někde jinde 🙂

inkognita
autor
26. kvě 2015

@ema_s Taky jsem nad tím původně uvažovala, ale hodně maminek mi řeklo (včetně švagrové a sestřenice), abych si pořídila nový.. navíc když plánuji dvě děti. Nevím zda se ty desky mohou nějak opotřebovat, každopádně pokud použitý, tak max po jednom dítěti a ještě ověřit funkčnost.. to dělá asi nějaký servis. Potom nevím zda se to vyplatí.

michalusenka
26. kvě 2015

jelikoz bych chtela dve deti tak sem si rekla ze si koupim novy a vse ostatni a uzilo se to na obe deti

ema_s
29. kvě 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

@inkognita Už máš tento monitor doma? A jak má fungovat - stačí do postýlky jen jedna ta kulatá podložka a druhá třeba do kočárku? To snímá dýchání, i když na ní dítě přímo neleží? Nenašla jsem k tomu žádné instruktážní video...

inkognita
autor
29. kvě 2015

@ema_s jj, nedávno dorazil.. Dítě ještě nemám 🙂 tak ho nemohu vyzkoušet s mimčem, každopádně jsem zkusila jen zkušební režim a funguje tak, že když necítí dech nebo pohyby, případně je dech nižší než nějaké minimum, tak začne houkat. Bála jsem se toho, že bude houkat slabě (našla jsem pár recenzí a toto byla jediná chyba, kterou zmiňovali), ale houká dost hlasitě 🙂 za což jsem ráda. Desky jsem zatím dala do postýlky obě.. Jinak se má používat jedna když se miminko ještě nepřevaluje, druhá se má přidat později, až když je dítě "živější" a může se po postýlce přesouvat..

sim007
29. kvě 2015

@ema_s ja ho doma mam a mam i miminko 🙂 v postylce v loznici mam jednu desku pod madrackou a v obyvaku v cestovni postylce mame druhou desku a jen prenasime hlasici jednotku....ano citi to dech i pod madrackou...
vse je potom popsane v návodu

v_anilka
18. črc 2015

@sim007 mate babysence 5? S odstupem času jste spokojení?

sim007
18. črc 2015

@v_anilka ano mame petku a spokojeni....zatim (klepu na drevo) zadny poplach nebyl (miminko skoro 3 mesice). Akorat jsem zatim nepochopila proc je tam to nastavení citlivosti....stejne to mame porad na nejvyssi.
Jinak ok doporučujeme 🙂