Ahoj holky,
ráda bych si koupila monitor dechu Babysense, ale nemůžu se rozhodnout který typ - II vs. V? Řešíte některá stejný problém, případně který jste vybraly?
Moc děkuji za radu. 🙂
Podle tvaru asi ano.. Ale ta 5 má asi nějakou funkci navíc, nicméně údajně nejde moc slyšet alarm a příliš svítí kontrolní světýlko.. na druhou stranu se jedná o nový model... Nebude tedy ještě bezpečnější? Citlivější?
Opravdu nikdo neví, neřeší stejný problém? Děkuji 🙂
My mame doma V.
Miminko mame pres mesic a spokojenost.
II.byla v porodnici a myslim ze hlasitost je stejna.
Blikani svetylka je u petky silnejsi (me to nevadi, manzela to vylozene sere 🙂 ) ale me treba vadi blikani televize a to mu nevadi, takze to si nevyberete 🙂
Spis jsme vzali petku kvuli tomu ze je novejsi, jinak rozdil asi nevidim.
Petka ma na deskach nastaveni citlivosti ale to je asi tak jediny rozdil 🙂
Ja resila stejny problem a nasla jsem hrozne malo recenzi na tu V,i v zahranici,tak jsem objednala overenou II..
Myslíte si, že je bezpečné kupovat je i v bazarech? Tam se asi nemůže nic pokazit...
@nattan Na V nejsou recenze, protože je to novější typ 🙂 nakonec jsem zvolila tu V.. Ptala jsem se i několika e-shopů, jaký je v nich rozdíl. Bylo mi sděleno, že V je novější a má vylepšené některé vlastnosti... desky jsou sice menší, ale citlivější (citlivost se dá také regulovat). Designově je taky úplně někde jinde 🙂
@ema_s Taky jsem nad tím původně uvažovala, ale hodně maminek mi řeklo (včetně švagrové a sestřenice), abych si pořídila nový.. navíc když plánuji dvě děti. Nevím zda se ty desky mohou nějak opotřebovat, každopádně pokud použitý, tak max po jednom dítěti a ještě ověřit funkčnost.. to dělá asi nějaký servis. Potom nevím zda se to vyplatí.
jelikoz bych chtela dve deti tak sem si rekla ze si koupim novy a vse ostatni a uzilo se to na obe deti
@inkognita Už máš tento monitor doma? A jak má fungovat - stačí do postýlky jen jedna ta kulatá podložka a druhá třeba do kočárku? To snímá dýchání, i když na ní dítě přímo neleží? Nenašla jsem k tomu žádné instruktážní video...
@ema_s jj, nedávno dorazil.. Dítě ještě nemám 🙂 tak ho nemohu vyzkoušet s mimčem, každopádně jsem zkusila jen zkušební režim a funguje tak, že když necítí dech nebo pohyby, případně je dech nižší než nějaké minimum, tak začne houkat. Bála jsem se toho, že bude houkat slabě (našla jsem pár recenzí a toto byla jediná chyba, kterou zmiňovali), ale houká dost hlasitě 🙂 za což jsem ráda. Desky jsem zatím dala do postýlky obě.. Jinak se má používat jedna když se miminko ještě nepřevaluje, druhá se má přidat později, až když je dítě "živější" a může se po postýlce přesouvat..
Taky sem vcera kukala.neni ten obdelnik lepsi co se tyce tvaru?