Zdravím děvčata, nemáte některá zkušenosti s touto chůvičkou, četla jsem docela dobré recenze. Zajímalo by mě však pár věcí:
1) Je kvalitní a dostačující přenos např. přes několik zdí (2-3) ven na zahradu?
2) Jak dlouho vydrží baterky v dětské jednotce?
3) Jak jste celkově s chůvičkou spokojené?
Děkuji za odpovědi
Já mám tedy ten silnější model s větším dosahem, dotykové ovládání. Ale spokojenost maximální. Na vesnici máme velký rodinný dům a velkou zahradu. Signál dosáhne přez několik zdí i na konec zahrady ještě přez starou kamenou stodolu. S přehledem můžu i k sousedce naproti přez silnici 🙂 Ale baterky v dětské jednotce jsou slabota- tak 4 hodiny a šmitec. Kamarádka má chůvičku avent a s výdrží na baterky je na tom stejně bídně - také pořizovací cena kolem 3tisíc...
A vyzkoušeno dlouhodobě, používám už téměř 2 roky ve dne v noci 🙂
Ano, Je to Easy Care Digital Green a mají tu sníženou hladinu vln. Pro mě to bylo dost podstatné, protože jsem chůvičku v létě nechávala i venku v kočárku přímo u dítěte... A jinou chůvičku s touto vlastností jsem taky nenašla. Kamarádka je má taky a taktéž nadmíru spokojená a její bratr koupil tyto starší s menším dosahem a taky je spokojený.
Také by mě to zajímalo. Máte ji někdo? Měla by mít méně elektromagnetických vln...