Babylampa - super! Rodila jsem v srpnu 2010 v Německu a od své tchýně jsem dostala babylampu nad přebalovací komodu. U nás to není zatím ještě moc zaběhlé, ale v Německu patří babylampa k základní výbavičce (stejně jako např. chůvička). Babylampu používám denně - mám ji namontovanou nad přebalovacím pultem a tím pádem nemusímk tolik vytápět pokojíček. Její praktičnost jsem ocenila hlavně při přebalování a koupání. Od druhého týdne života své dcery jsem navštěvovala kurz baby masáží a tam nám doporučovali, že teplota v místnosti, kde má být dítě masírované musí být minimálně 25 stupňů, nebo dítě masírovat pod babylampou. Můžu tak vklidu svou dceru masírovat i 20 minut a nemusím mít obavy, že se mi nachladí. Moje osobní zkušenost s babylampou je dobrá.
Babylampa - super!
Rodila jsem v srpnu 2010 v Německu a od své tchýně jsem dostala babylampu nad přebalovací komodu. U nás to není zatím ještě moc zaběhlé, ale v Německu patří babylampa k základní výbavičce (stejně jako např. chůvička).
Babylampu používám denně - mám ji namontovanou nad přebalovacím pultem a tím pádem nemusímk tolik vytápět pokojíček. Její praktičnost jsem ocenila hlavně při přebalování a koupání.
Od druhého týdne života své dcery jsem navštěvovala kurz baby masáží a tam nám doporučovali, že teplota v místnosti, kde má být dítě masírované musí být minimálně 25 stupňů, nebo dítě masírovat pod babylampou. Můžu tak vklidu svou dceru masírovat i 20 minut a nemusím mít obavy, že se mi nachladí.
Moje osobní zkušenost s babylampou je dobrá.