Aplikace místo videochůvičky. Máte tip?

evikkk13
9. bře 2020

Máte někdo tip na aplikaci do telefonu, místo videochůvičky? Klidně placenou. Ale určitě s videem. Lze ji použít i bez wifi a na telefonu bez simkarty? Děkuju 🙂

tervi
9. bře 2020

@evikkk13 Mám Amy Baby monitor. Jde bez simky (jeden telefon mám bez simky a druhý s ní). Ale je to právě o WiFi. Jsem s ní moc spokojená. Jde bez i s videem.

martaskaaa
9. bře 2020

Juuu díky za tip 😁👍

martaskaaa
9. bře 2020

@tervi to musím nainstalovat na obouch tel? Je tam návod co a jak? 😁

zuzita15
9. bře 2020

@evikkk13 zalezi, jestli na Android nebo iOS. Hlavne kazda appka bude fungovat jen na datech/signalu (se sim) nebo wifi, nejak se to musi prenaset...

chumlee71
9. bře 2020

@evikkk13 já mám dormi a jsem spokojená,ale musíš mít Wi-Fi nebo data

tervi
9. bře 2020

@martaskaaa Ano, na oba dva. Jedna se hlásí jako "dítě" a druhý jako "rodič". Jen to trošku víc žere baterie.

tervi
9. bře 2020

@evikkk13 Jinak návod je. Je to jednoduché, během pár minut spárované.😎

tervi
9. bře 2020

@zuzita15 Právě ta Amy Baby lze na oboje. Já mám jedno na Androidu (dítě) a druhé na iOS (rodič) a dokonce i na hodinkách mi to hodí hlášku, že se dítě vrtí. Takže neběhám po zahradě jak tydýt s mobilem v ruce, ale v klidu mi vrní hodinky.😁😁😁

evikkk13
autor
9. bře 2020

Na Android. Wifi bude, ale nevim, jaka bude kvalita signalu. Kdyby dobra, vyuzila bych mobil bez sim. Kdyby spatna, pak bych chtela pouzit se sim pres data. Chystame se na dovolenou do hotelu a kdyz bude prcek spat, hlavne treba po o, urcite nechceme sedet nehnute potichu na pokoji 😁

zuzita15
10. bře 2020

@evikkk13 tak na android jsem pouzivala Baby monitor (zdarma), jde bez sim i s ni (mela jsem oba telefony bez sim), ale na wifi. Kamera tam myslim neni, ale na iPhone mam i s kamerou a zas takova hitparada to neni, musi se nastelovat telefon tak, aby na dite bylo videt a stejne toho ve tme moc videt neni. Zvuk staci 😉 Jinak jsou appky, ktery jdou na oboje, ale na iOS jsem nenasla chuvicku zdarma, mam Chuvicka 3G, ktera funguje na oboje, stala 99Kc, pouzivam casto a zatim bez problemu (mam teda oboje iOS, ale tvrdi, ze stanice muzou mit jakykoliv operacni system)

evikkk13
autor
11. bře 2020

@zuzita15 U nas zvuk proste nestaci. Nase dite si sedne a sedi 😂😂😂 Pritom kdyz to zjistím, tak staci treba prebalit, pochovat a spi dal 🙂

zuzita15
11. bře 2020

@evikkk13 😂😂 ok