Dobrý den. Nenasla jsem žádnou čerstvou diskuzi o angelsounds ci jinem fetal doppleru. Zajímají me zkušenosti s frekvencí srdicka. Jsem ve 24tt a uz od 15tt slysim caste arytmie ci extemni zpomaleni srdecni frekvence. Máte s tim někdo podobnou zkusenost? Muze to byt chyba pristroje? Budu rada za katdy nazor.
Nemusí to být slyšet správně, pořád je to jen přístroj pro domácí použití.
@kristynasjs pokud nejsi lékař tak bych se tímhle vůbec nezatěžovala, protože ty jako laik nemůžeš s jistotou určit, co vlastně slyšíš zvlášť pak přístrojem pro domácí užití nicméně se můžeš zmínit na poradně a lékař to zkontroluje 😉 nezapomínej, že miminko se v děloze pohybuje takže ta "arytmie" může být pouze to, že uteče z dosahu přístroje a ve chvilce se tak zase vrátí 😉
To je presne duvod proc jsem tenhle pristroj nejdrive chtela poridit a pak jsem si to rozmyslela,vedela jsem ze se budu stresovat s tim ze bud srdicko nenajdu nebo nebudu vedet jestli to co slysim je spravne... Nic mene si take myslim ze to je tim ze se mimi pohybuje ma jeste v tomto odbodbi misto na to aby se pohybovalo 🙂 bohuzel si myslim ze ti nikdo lepe nez dr v poradne neodpovi,klidne se ho treba zeptej jak to je s temito pristroji pro domaci pouziti urcite ti to vysvetli 🙂
@barcachejn já to měla úplně stejně, neporizovala jsem, brala jsem to tak , co má být to bude 🙂
@jjasmina Presne tak to co se ma stat v tehotenstvi nikdo neovlivni,cloveku se stejne ulevi az po porodu 🙂 a navic kamaradka ho ma a stresuje se stejne takze si myslim ze to je tak trosku k nicemu....
Ahoj. Diky vsem. Jj ja tomu neprikladam extra vahu. Doktora jsem se na poradne ptala a bylo mi receno ze je vse v poradku ze nevi proc to dela. Ze samozrejme tep miminka neni konstantní a ze ruzne arytmie byt mohou. Ale me prijde divne ze na utz bije srdicko normalne a na tom domacim doppleru to tak blbne. A je zvlastni ze tolik mamin ho pouziva a nikdo s tim nema zkusenost at to bylo jakkoliv. No každopádně ze zacatku tak do 15tt to nedelal.
Ja mela k tomu v mobilu aplikaci a tam je takova ryska nebo jak to nazvat kde to ukazovalo rozmezí co je ok 🙂i pocet uderu za minutu
@vaseli16 jj ta apka k tomu je ale zaznamenava jen pocez tepu, ale ne nesrovnalosti. Kazdopadne je to super pristroj na kontrolu ze miminko zije, ale nedoporucim ho maminkam, které se ve vsem pitvaji.
@kristynasjs já vždy slyšela dobre, nemůže to být tim, ze bys třeba slyšela sebe?